Magnus Hedberg berättar om fallen han vägrar ta sig an.
Magnus Hedberg berättar om fallen han vägrar ta sig an. - Foto: Janerik Henriksson/TT och Skärmavbild/TV3

Lyxfällan-Magnus avslöjar: Här är fallen jag vägrar ta mig an

Svindlande summor som läggs på ost, blancolån som går till löshår eller pizza på avbetalning. Ja, i TV3:s "Lyxfällan" har man fått se det mesta. Men för Nyheter24 berättar programledaren Magnus Hedberg vilka fall du aldrig kommer att få se i tv-rutan.


I över 15 års tid har TV3:s "Lyxfällan" hänfört hundratusentals svenskar. Programmet har bjudit på både enorma skuldberg och ett helt gäng oförglömliga händelser

Läs sex skrämmande citat från programmet här.

Magnus Hedberg: "Konsumerar lånade pengar"

Under en stor del av Lyxfällan-åren har det varit konsulten Magnus Hedberg, 50, som hjälpt programmets deltagare ur ekonomisk knipa. 

– Det börjar med att de konsumerar lånade pengar då deras egna inte räcker till och det är då det börjar gå fort utför, har Hedberg tidigare sagt till Nyheter24 gällande varför så många hamnar snett ekonomiskt.

Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk är programledare i "Lyxfällan". Foto: Christine Olsson/TT

Men hur vanligt det än är att pengarna inte räcker till så finns det vissa personer och fall som du aldrig kommer att få se i tv-rutan.

Lyxfällan-Magnus om fallen de inte tar sig an

Nu avslöjar nämligen Magnus Hedberg att det finns fall som han och produktionen aldrig kommer att ta sig an i Lyxfällan.

– Det är till exempel om det uppdagas att personen i fråga är eller varit involverad i någon olaglig verksamhet, säger han till Nyheter24. 

Den som vill ta sig ur ekonomiskt trubbel på bästa sändningstid får med andra ord hålla sig undan klammeri med rättvisan. 

/
Få ekonominyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ekonomens spådom: Då sänks din skatt med flera tusenlappar

Man höll hund och valpar instängda i garage – utan dricksvatten och rena liggplatser

En man i 20-årsåldern höll en tik och hennes valpar instängda i ett garage utan ljusinsläpp. Det saknades även torra, rena liggplatser med bäddmöjligheter och driksvatten i garaget. Nu förbjuds mannen ta hand om djur, oavsett djurslag.

Polisen rapporterar om brand, Smedjebacken

"Polisen biträder räddningstjänsten vid en fullt utvecklad brand i Söderbärke.", skriver polisen på sin hemsida.

Tummar på kraven för att klara Natoinsatsen

P 7 i Skåne står inför en svensk pionjärinsats i Nato när uppåt 600 man ska skickas till Lettland. För att klara det kan det bli nödvändigt att under en period tumma på målet att utbilda fler värnpliktiga.

Polisen rapporterar om misshandel, Västerås

"Tonårspojke slagen i ansiktet utanför skola.", skriver polisen på sin hemsida.

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

1 timme sedan
Kristdemokraterna vill se mer kärnkraft i Europa. En fråga som partiet planerar att driva i EU-valet, enligt ett pressmeddelande.