1 av 4
- Foto: Montage/TT BILD
2 av 4
- Foto: TT BILD
3 av 4
- Foto: TT BILD
4 av 4
- Foto: TT BILD

8 tips för att få någon att gilla dig – perfekt till alla hjärtans dag

Tyvärr finns det inget magiskt kärlekselixir att ge till en person för att få hen att gilla dig. Men det finns ju faktiskt andra små knep du kan ta till! Nyheter24 har tagit hjälp av en professor och en docent vid Stockholms universitet för en lista.


1. Vi attraheras av det bekanta och det som får oss att känna trygghet. Det är ingen lögn att en heterosexuell kvinna till exempel kan attraheras av en man som påminner om hennes pappa, hur konstigt det än låter. Och vice versa, givetvis. 


Bildkälla 

2. Snoka i ditt potentiella raggs liv. Ta reda på vad hen har för intressen och fördjupa dig i dem så att du kan imponera med dina kunskaper!


Bildkälla 

3. Bjud på choklad. I choklad finns bland annat ämnet PEA, som även bildas i kroppen när vi är kära (dessutom gillar väl alla någon som bjuder på godis). 

Bildkälla: TT BILD 

4. Studier har bevisat att vi gillar dem som gillar oss. Därför ska du uppvakta din flört och visa att du bryr dig! Utan att bli creepy då...


Bildkälla

5. Vi har ett system i kroppen som kallas "belöningssystemet". Det aktiveras i hjärnan när vi till exempel äter god mat. Så imponera genom att laga en god middag!

Bildkälla: TT BILD

6. Skippa parfymen! Studier visar att vi attraheras av kroppslukt, därför är ett hett tips att skippa alla starka produkter och låta hen känna din naturliga doft. 


Bildkälla

7. Vi attraheras av dem som vi tycker är lika snygga som oss själva. Så visa dig från din bästa sida genom att ta hand om dig själv (typ duscha dagligen). 


Bildkälla: TT BILD

8. Visa att du bryr dig genom att ge komplimanger! Om du får hen att må bra kommer du att förknippas med positiva tankar!

Bildkälla

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att detta fungerar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.