Torsdag 2 Dec
Stockholm

8 tips för att få någon att gilla dig – perfekt till alla hjärtans dag

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Tyvärr finns det inget magiskt kärlekselixir att ge till en person för att få hen att gilla dig. Men det finns ju faktiskt andra små knep du kan ta till! Nyheter24 har tagit hjälp av en professor och en docent vid Stockholms universitet för en lista.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Vi attraheras av det bekanta och det som får oss att känna trygghet. Det är ingen lögn att en heterosexuell kvinna till exempel kan attraheras av en man som påminner om hennes pappa, hur konstigt det än låter. Och vice versa, givetvis. 


Bildkälla 

2. Snoka i ditt potentiella raggs liv. Ta reda på vad hen har för intressen och fördjupa dig i dem så att du kan imponera med dina kunskaper!


Bildkälla 

3. Bjud på choklad. I choklad finns bland annat ämnet PEA, som även bildas i kroppen när vi är kära (dessutom gillar väl alla någon som bjuder på godis). 

Bildkälla: TT BILD 

4. Studier har bevisat att vi gillar dem som gillar oss. Därför ska du uppvakta din flört och visa att du bryr dig! Utan att bli creepy då...


Bildkälla

5. Vi har ett system i kroppen som kallas "belöningssystemet". Det aktiveras i hjärnan när vi till exempel äter god mat. Så imponera genom att laga en god middag!

Bildkälla: TT BILD

6. Skippa parfymen! Studier visar att vi attraheras av kroppslukt, därför är ett hett tips att skippa alla starka produkter och låta hen känna din naturliga doft. 


Bildkälla

7. Vi attraheras av dem som vi tycker är lika snygga som oss själva. Så visa dig från din bästa sida genom att ta hand om dig själv (typ duscha dagligen). 


Bildkälla: TT BILD

8. Visa att du bryr dig genom att ge komplimanger! Om du får hen att må bra kommer du att förknippas med positiva tankar!

Bildkälla

Tror du att detta fungerar?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela