Fake it till you make it
1 av 3
Fake it till you make it - Foto: Giphy / TT NYHETSBYRÅN
2 av 3
- Foto: TT NYHETSBYRÅN
3 av 3
- Foto: TT NYHETSBYRÅN

Singelkvinnor som fejkar orgasm får lättare...orgasm

Att fejka en orgasm då och då är aldrig fel. Men nu visar forskning att den som vill komma dessutom kan tjäna på att göra det.


Fejkade orgasmer är inget ovanligt, varken för män eller kvinnor. Omkring 80 procent av alla kvinnor har någon gång fejkat en orgasm, skriver Daily Mail.

Skälen till det kan variera, men nu visar forskning som publicerats i The Journal of Sexual Archives ett hittills ganska okänt sådant. I en studie med 481 singelkvinnor var det fyra skäl till att fejka som angavs många gånger.


Bildkälla 

Ett skäl var för att kvinnan ville skydda mannens känslor, ett annat för att göra sexet mer lustfyllt och positivt. Ett tredje skäl handlade om att helt enkelt fejka orgasm för att få slut på eländet.

Dessa tre var inget som förvånande forskarna, men ett fjärde alternativ sågs som mer oväntat: att fejka för en förhöjd sexuell upplevelse. Många kvinnor svarade helt enkelt att de låtsades komma för att bli mer upphetsade och på så vis nå det efterlängtade klimax. 

Bildkälla 

Teorin bakom metoden går igen i annat, och den handlar kort och gott om att man låtsas som att något man vill ska hända händer för att det ska hända. Det kan trigga hjärnan så att saken man nu vill ska hända faktiskt händer, skriver Daily Mail.

Hur coolt är inte det?

Bildkälla 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du nånsin fejkat en orgasm?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Gruvbolag får leta mineral på samebys område

Per Anger-priset till kambodjansk fackledare

Den kambodjanska människorättsförsvararen Sithar Chhim tilldelas årets Per Anger-pris för sin kamp för bättre villkor för landets arbetare.

Kriminella använder Foodoras kläder vid brott

Matleverantören Foodoras kläder och väskor utnyttjas gång på gång av kriminella som förklädnad när de begår brott, visar P4 Göteborgs granskning.

Glatt på Asienbörserna

De ledande börserna inledde alla torsdagshandeln i dur i ett läge där investerarna ändå fortsatt håller ett vakande öga på händelseutvecklingen i Mellanöstern.

Stopp för fler hotell i Amsterdam

1 timme sedan
Den som vill bygga nya hotell gör bäst i att söka sig någon annanstans än till Amsterdam.

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

2 timmar sedan
Den assyriske biskop som knivhöggs vid ett dåd i en kyrka i västra Sydney tidigare i veckan meddelar att han förlåter den som attackerade honom.