Onsdag 8 Dec
Stockholm

Singelkvinnor som fejkar orgasm får lättare...orgasm

Fake it till you make it
1 av 4
Fake it till you make it. Foto: Giphy / TT NYHETSBYRÅN
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Att fejka en orgasm då och då är aldrig fel. Men nu visar forskning att den som vill komma dessutom kan tjäna på att göra det.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Fejkade orgasmer är inget ovanligt, varken för män eller kvinnor. Omkring 80 procent av alla kvinnor har någon gång fejkat en orgasm, skriver Daily Mail.

Skälen till det kan variera, men nu visar forskning som publicerats i The Journal of Sexual Archives ett hittills ganska okänt sådant. I en studie med 481 singelkvinnor var det fyra skäl till att fejka som angavs många gånger.


Bildkälla 

Ett skäl var för att kvinnan ville skydda mannens känslor, ett annat för att göra sexet mer lustfyllt och positivt. Ett tredje skäl handlade om att helt enkelt fejka orgasm för att få slut på eländet.

Dessa tre var inget som förvånande forskarna, men ett fjärde alternativ sågs som mer oväntat: att fejka för en förhöjd sexuell upplevelse. Många kvinnor svarade helt enkelt att de låtsades komma för att bli mer upphetsade och på så vis nå det efterlängtade klimax. 

Bildkälla 

Teorin bakom metoden går igen i annat, och den handlar kort och gott om att man låtsas som att något man vill ska hända händer för att det ska hända. Det kan trigga hjärnan så att saken man nu vill ska hända faktiskt händer, skriver Daily Mail.

Hur coolt är inte det?

Bildkälla 

Har du nånsin fejkat en orgasm?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela