Han fick veta att han bara hade veckor kvar att leva – då fixade familjen en tidig julfest

Det här är riktigt, riktigt fint.


SHORELINE. Helt oväntat under ett läkarbesök diagnostiserades den 60-årige fembarnspappan Frank Henderson med cancer på flera ställen i kroppen efter att ha klagat på magont.

Läkarna meddelade att han bara hade några veckor kvar att leva – vilket fått hela hans familj att kliva samman för att göra hans sista tid så fin som möjligt.

– Vi har inte år kvar med honom, vi har veckor och dagar och för oss gäller det att få in en hel livstids festligheter på den korta tiden som är kvar, säger Franks dotter Thea till Today.


För att maximera sin sista tid satte Frank ihop en "bucket list" – och började med olika byggprojekt i hemmet för att hans familj inte skulle behöva göra det efter att han var borta.

Firar jul

Franks familj ville att han skulle få uppleva det han gillar allra mest – nämligen julen. Och när inte bara familjen utan även grannarna engagerade sig så blev det en riktig kanonjul.

Inte minst för att alla hjälpte till med det som Frank håller allra mest kärt med julen – belysningen.


Nu fortsätter familjen att försöka göra det allra bästa av de sista få veckorna som finns kvar.

– Vi fick våra liv slagna i spillror, och vi försöker fortfarande sätta ihop delarna men vi gör vårt bästa för att skapa små stunder med honom, hela vägen till slutet, säger Thea till Today.

Jul
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!