Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polis knarkar på Youtube

Nyheter | 28/04/2009 20:28

Polisen: Han tillhör inte oss.

OSKARSHAMN. På Youtube finns en film där en man i poliströja pundar. Vad som injiceras är omöjligt att veta. Och även om Oskarshamnspolisen inte tror att knarkaren är en "riktig" polis, är filmen så pass upprörande att de vill få bort den från internet.

– Jag skulle nästan gå ed på att det inte är någon ur Oskarshamnspolisen som syns i filmen, säger Joakim Rickstam som jobbar som polis i den ovan nämnda staden, till Barometern.

Både Rickstam och en kollega ser allvarligt på brottet, varför man har valt att gå vidare med ärendet.

Sen dröjde det inte länge förrän klippet var borta. På Youtube står det numer att "videoklippet har tagits bort på grund av brott mot användarvillkoren".

– Personen som lagt upp filmen kan ha gjort sig skyldig till brott genom någon form av förtal eller liknande, säger Sven-Erik Karlsson vid polismyndigheten i Kalmar, till Nyheter24.

Men han påpekar samtidigt att de som lagt upp filmen mycket väl skulle kunna ha tagit bort filmen. När de under liknande situationer gått ut med att de ska "gå till botten med det hela", då har användarna på Youtube själva snabbt fått bort sina filmer.

Skrivet av: