Två personer har anhållits efter ett misstänkt dubbelmord i Ulricehamn.
Två personer har anhållits efter ett misstänkt dubbelmord i Ulricehamn. - Foto: Hasse Holmberg/TT och Johan Nilsson/TT

Misstänkt dubbelmord i Ulricehamn – två personer gripna

Två män misstänks ha mördats i centrala i Ulricehamn i natt. Männen hittades avlidna i en lägenhet, där en man och kvinna också greps av polis. Samtliga inblandade ska vara unga, uppger polisen.


Larmet kom till polisen strax efter klockan 01 under natten till onsdagen. Två män hittades då döda i lägenheten i centrala Ulricehamn.

En man och en kvinna som befann sig i lägenheten greps och anhölls senare av åklagaren, misstänkta för mord.

Polisen: Samtliga inblandade är unga

Enligt polisen är samtliga inblandade unga, två är under 18 år. De döda vad vid 11-tiden ännu inte helt identifierade.

Vad som ligger bakom ville polisen tidigare på dagen inte gå in på.

— Vi har två gripna, som nu också är anhållna. Men det är ett komplicerat ärende, där uppgifterna spretar en del, sade Christer Fuxborg, presstalesperson hos polisen, till TT.

Nu genomför polisen dörrknackning i området och flera uniformerade polispatruller rör sig i området för trygghetsskapande närvaro.

Uppgifter: Trängde sig in i lägenheten i Ulricehamn

Enligt uppgifter till bland annat Göteborgs-Posten inträffade dödsfallen i samband med att flera personer försökt tränga sig in i bostaden.

Uppgifter till Aftonbladet gör gällande att personerna, som ska ha varit maskerade, krossat en fönsterruta och tagit sig in i bostaden via balkongen.

– Det finns en sån uppgifter och det kan mycket väl vara så men det kan också vara på något annat sätt. Vi vill inte stänga några dörrar, säger Christer Fuxborg till Aftonbladet.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!