Brukar du träna?
Brukar du träna? - Foto: Anders Wiklund/Fredrik Sandberg/TT

PT:n avslöjar: Då förstör du för ALLA på gruppträningen

Var du ställer dig i salen på gruppträningen spelar inte bara roll för dig – utan även för ledaren. För Nyheter24 avslöjar tränaren vad som kan orsaka oreda under ett pass.


Vem är du på passet? Den som gärna ställer sig längst fram eller den som tar en plats i skymundan? Kanske kan det vara dags att ta sig en funderare på vad du gör och var du står när du är och tränar... 

Nyheter24 har tidigare skrivit om vad du aldrig ska göra när du är på ett träningspass – nämligen att försöka sticka ut. 

– De finns de som kör sitt eget race för att visa upp sig. Då får man förklara att på mitt pass gör vi det här som jag visar, säger tränaren. 

Här kan du läsa mer om vad du ska undvika att göra på gymmet, enligt PT:n.

Tränaren: "Det är skitjobbigt"

PT:n berättar även att folk kan placera sig fel i salen – och det kan ställa till problem. Ofta ställer sig nämligen de som är nya och och otränade längst fram, medan de vana ställer sig lite längre bak.  

– Det är skitjobbigt, speciellt om det är ett pass i takt. Då kan jag bli i otakt själv och bli lite irriterad, säger hon och forsätter: 

– Det värsta är att de får andra att göra som dem. Plötsligt gör folk något hela annat som hon eller han som står långt fram har hittat på. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!