Elin Fagrell Holmsten blev 22 år gammal.
Elin Fagrell Holmsten blev 22 år gammal. - Foto: Privat och Maria Broström

Elin, 22, gick bort i obotlig cancer – maken: "Tack för allt"

Elin Fagrell Holmsten, 22, är död. Via sociala medier berörde hon tusentals människor genom att öppet prata om sin obotliga cancer.
"Du lärde mig vad kärlek innebär och jag har inte gått en sekund med dig utan att känna mig älskad", skriver hennes make Albin Fagrell Holmsten på Instagram.


Det var under måndagen som det stod klart att Elin Fagrell Holmsten, som öppet och ärligt berättat om den obotliga cancer hon drabbats av, somnat in.

"Nu har tiden kommit då jag har lämnat detta livet. Ett orättvist kort liv. Men ett liv där jag fick uppleva massvis av kärlek och värme. Jag vill tacka er alla för stödet ni har gett mig och min familj under denna tid. Det har gjort att allt som varit mörkt har känts lite ljusare.", stod det i ett sista inlägg på 22-åringens Instagram.

Elin Fagrell Holmsten gifte sig i december

I december gifte sig Elin Fagrell Holmsten med sin stora kärlek Albin Fagrell Holmsten.

– Bröllopet var magiskt, många tårar rann både när Albin såg mig första gången, i kyrkan och på middagen när alla otroligt fina tal hölls, berättade hon för Nyheter24 då. 

Här kan du läsa mer om Elin Fagrell Holmstens bröllop.

Albin Fagrell Holmsten: "Tack för allt du gav mig Elin"

På Instagram delar Albin Fagrell Holmsten med sig av sorgen efter sin fru, men berättar också om tacksamheten över deras tid tillsammans.

"Tack för allt du gav mig Elin. Den styrka och det modet du hade har burit mig under denna tid och kommer bära mig vidare tills vi ses igen. Du lärde mig vad kärlek innebär och jag har inte gått en sekund med dig utan att känna mig älskad. Vi fick inte den tid vi förtjänade ihop, men vi hann med så mycket ändå.", skriver han och fortsätter:

"Att jag får bära ditt efternamn gör mig så stolt och det kommer påminna mig om dig när allt känns tungt. Du påverkade människor i hela Sverige med din berättelse och kommer alltid bli ihågkommen för din visdom och din kämparglöd. Det kommer aldrig finnas någon som dig igen. Fortsätt dansa och sjunga min älskade. Hälsa Tove och Astrid så ses vi tids nog i Nangijala".

Albin Fagrell Holmsten har gett sitt medgivande till att Nyheter24 delar hans inlägg. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!