Hittades döda i finkläderna

"Det är ingenting som tyder på något våld mot dem."


VIKEN. Det var efter en fest i lördags som två personer hittades döda utanför Viken i nordvästra Skåne. I nuläget är det oklart vad som hänt paret och man har ännu inte kunnat fastställa dödsorsaken.

–Det är jättekonstigt, säger kommissarie Tony Pallon till Sydsvenskan.

Paret upptäcktes av en granne strax efter klockan 14:00 på söndagen. Den 60-årige mannen, samt kvinnan, som är något yngre, låg nära växthuset där festen hade ägt rum.

– Det såg väldigt lugnt och stilla ut på brottsplatsen, tillägger Pallon, enligt Sydsvenskan.

Flera personer bor i närheten av brottsplatsen, så om paret hade försökt kalla på hjälp hade någon kunnat komma till undsättning, vilket varit naturligt om de dött av sjukdom eller någon sorts förgiftning.

Nu ska man förhöra flera personer i området för att få klarhet i det hela.

– Det var absolut inget liv som hördes hit när jag gick och lade mig. Det borde det ha gjort om det varit något stök. Ibland hörs det ända hit när det är någon större fest i Viken, säger en granne till Sydsvenskan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.

Nato överens om luftvärn till Ukraina

Natoländerna har kommit överens om att ge fler luftvärnssystem till Ukraina. Det meddelar Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg, efter ett virtuellt möte med medlemsstaternas försvarsministrar och Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Singelolycka på Agnesfridsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Umeå: Polisen rapporterar om stöld

"Polisen har hanterat två butiksstölder under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.

Italien lägger ned åtal mot hjälporganisationer

Efter en långdragen utredning lägger en italiensk domstol ned anklagelserna mot hjälporganisationerna Läkare utan gränser, Rädda Barnen och den tyska icke-statliga organisationen Jugend Rettet.