En man i 20-årsåldern har gripits misstänkt för att ha kört på flera personer på en McDonalds-parkering i Härryda, skriver polisen på sin hemsida. Arkivbild.
En man i 20-årsåldern har gripits misstänkt för att ha kört på flera personer på en McDonalds-parkering i Härryda, skriver polisen på sin hemsida. Arkivbild. - Foto: Johan Nilsson/TT

20-åring gripen vid McDonalds – kört på flera personer

En man i 20-årsåldern har gripits misstänkt för att ha kört på flera personer på en McDonalds-parkering i Härryda i Västergötland, skriver polisen på sin hemsida.


Händelsen inträffade vid 23-tiden på lördagen. Flera personer ska ha fått hoppa undan för att undvika att bli påkörda. Minst två personer skadades och fick föras till sjukhus med ambulans, enligt polisen. Det är oklart hur deras skadeläge är.

Den gripna mannen i 20-årsåldern misstänkts nu för grov misshandel.

— Det finns uppgifter om att mannen själv har blivit utsatt för någon form av misshandel före den här händelsen, som kan vara kopplat till detta. Men det får utredas vad som har hänt, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson polisregion Väst.

TT
/
/
/
Senaste nytt

Tomt på kontot? Så skaffar du extrapengar under krisen

Mexikansk studie: Bara så kan gängvåldet stoppas

Gängmorden och våldet kommer att fortsätta öka om inte nyrekryteringen bryts. Längre straff och hårdare tag hjälper inte. Det är slutsatsen i ett av världens våldsammaste länder. Och samma gäller för Sverige, enligt expert.

Sjöbo: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Personbil i olycka, Sjöbo.", skriver polisen på sin hemsida.

Han körde ner i skredet: "Bilen flög"

När Marko Mijatovic körde hem från sin restaurang klockan halv två natten till lördag öppnade sig plötsligt marken.

Scholz försvarar hög ränta: Hushåll klarar det

1 timme sedan
Tysklands förbundskansler Olaf Scholz försvarar Europeiska centralbankens (ECB) räntehöjningar och anser att hushåll bör klara av den historiskt höga räntenivån på 4 procent.

Byggboom banar väg för kvinnliga ingenjörer

1 timme sedan
En byggboom banar väg för kvinnliga civilingenjörer i Somalia – men yrkesvalet kantas av motstånd. De sade, hur kan en tjej slösa tid på att studera till civilingenjör? Det är ett arbete för män, säger 22-åriga Faduma Mohamed Ali, till AFP.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.