Megan Fox
Megan Fox publicerade en bild som lajkades av Försvarsmakten. - Foto: Instagram

Försvarsmakten råkade gilla lättklädd bild på Megan Fox

Det var under nationaldagen som det uppmärksammades på sociala medier att Försvarsmakten gillat en lättklädd bild på Megan Fox. Lajken togs sedan bort.


Sexikonen, modellen och skådespelerskan Megan Fox har fått en hel värld på fall och år efter år toppar hon listor i magasin världen över där de korar världens vackraste människor. 

De senaste åren har hon blivit väldigt omskriven på grund av sin "av och på"-relation med rapparen Machine Gun Kelly

Paret träffades när de spelade in filmen "Midnight in the Switchgrass" under våren 2020. I maj samma år tog det officiellt slut mellan Megan Fox och exmaken Brian Austin Green, och bara några veckor senare fångades det nya kärleksparet på bild tillsammans. 

Megan Fox tillsammans med Machine Gun Kelly. Bildkälla: Evan Agostini

Under Billboard Music Awards 2021 bar Megan en ljusblå byxdress som hon valde att klippa sönder. Anledningen var att det vankades en intim stund.

"Var den här blåa outfiten dyr, för vi klippte nyss ett hål i skrevet så vi kunde ha sex", skrev Megan Fox i smset till sin stylist.

"Jag hatar dig", svarade stylisten, följt av:

"Jag fixar det"

Försvarsmakten gillar bild på Megan Fox

På Instagram följs Megan Fox av cirka 21 miljoner människor. Under nationaldagen valde hon att lägga upp en oblyg bild i sitt flöde, och där dök det upp en lajk från inget mindre än "Försvarsmaktens" Instagramkonto. 

Lajken togs snabbt bort efter att reaktionerna börjat välla in. 

Wopsidaisy!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kidnappad flicka befriad efter tio år

Maldivernas fängslade expresident friad av HD

Högsta domstolen i Stilla havsnationen Maldiverna har beslutat att den dömde tidigare presidenten Abdulla Yameen omedelbart ska släppas, och upphäver därmed en tidigare fängelsedom på elva år för korruption.

Geely säljer Volvoaktier för 14,5 miljarder

Kinesiska Zhejiang Geely Holding säljer hela innehavet av B-aktier i lastbilstillverkaren AB Volvo, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Kiruna: Polisen rapporterar om trafikkontroll

"E10, resultat efter trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Kristersson om Kinberg Batra: En förtroendekris

Statsminister Ulf Kristersson (M) välkomnar JO-utredningen kring landshövdingen och partikamraten Anna Kinberg Batras anställningshärva, men svarar inte på om regeringen fortfarande har förtroende för henne.

Sverige diskuterar luftförsvar till Ukraina

1 timme sedan
Statsminister Ulf Kristersson (M) bekräftar att Sverige ingår i ett tyskt initiativ om samarbete för att leverera luftförsvar till Ukraina. Men Kristersson vill inte utlova det begärda systemet Patriot.