48-åring försvunnen vid promenad

Polisen har fortfarande inga spår efter mannen.


Polisen har fortfarande inga spår efter en 48-årig man som försvann från sitt hem i Falkenberg på fredagseftermiddagen, uppger TV4 Nyheterna Halland.

– Han gick på promenad vid 16-tiden på fredagen och anmäldes försvunnen av sin hustru sex timmar senare. Första dygnet sökte vi aktivt med polispatruller och hundar i området nära hans hem och på platser dit han kunde ha sökt sig. I går, måndag besökte vi hans arbetsplats och andra tänkbara adresser, säger Niklas Andersson, biträdande vakthavande vid polisen i Halland till TT.

Enligt Niklar Andersson arbetar polisen inte efter någon särskild tes, som att han skulle ha råkat ut för en olycka eller blivit utsatt för brott.

– Det kan finnas många logiska förklaringar. Men det finns inget som tyder på att han skulle varit deprimerad, säger han.

Mannen lämnade kvar sin mobiltelefon hemma och har inte använt sitt bankkort.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

1 timme sedan
Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

1 timme sedan
Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.