Två personer har omkommit i en frontalkrock utanför Norrköping. Arkivbild.
Två personer har omkommit i en frontalkrock utanför Norrköping. Arkivbild. - Foto: Johan Nilsson/TT

Två döda i frontalkrock utanför Norrköping

Två personer har omkommit i en trafikolycka utanför Norrköping. Enligt polisens uppgifter har två bilar frontalkolliderat på länsväg 209.


Det var strax före klockan 17 på onsdagen som polis och räddningstjänst larmades om den allvarliga olyckan där tre personer fick föras till sjukhus.

Vid 20-tiden meddelar polisen att två personer som satt i samma fordon omkom vid olyckan, som utreds som grov vårdslöshet i trafik.

— Även personen som var förare av den andra bilen har förts till sjukhus och har ännu inte kunnat höras av polisen, säger Johnny Gustavsson som är presstalesperson för polisregion Öst.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tidig påsk lyft för dagligvaruhandeln

Fred i Ukraina på agendan när Scholz möter Xi

Tysklands förbundskansler Olaf Scholz träffar Kinas president Xi Jinping i Peking på tisdagsmorgonen.

Irans attack: Amina, 7 år, träffades av splitter

Explosionerna ovanför Negevöknen i Israel var intensiva och luftförsvarets sirener ljöd. Men beduinfamiljen al-Hasoni hade ingenstans att ta skydd när splitter började falla från skyn. Nu kämpar deras sjuåriga dotter för sitt liv.

Upptäckt: Hundra gånger mer plast på havets botten

1 timme sedan
Enorma mängder plast flyter runt på och i havet. Men uppemot hundra gånger mer plast finns på havets botten, enligt en studie som bygger på videor från undervattensdrönare. Jag tycker att volymen och mängden på havsbotten är rätt stötande, säger forskaren Denise Hardesty.

Asienbörser backar rejält

1 timme sedan
Det var stora nedgångar i index på ledande börser i Asien i den inledande tisdagshandeln, mest beroende på skiftande signaler om den kinesiska ekonomin. Medan tillväxtsiffran för årets första kvartal var högre än väntat, 5,3 procent, överraskade siffrorna för detaljhandel och industriproduktion negativt.

Man dömd för mushot mot politiker

1 timme sedan
En man i 50-årsåldern har dömts för ofredande och olaga hot efter att han placerat en död mus, spetsad på ett pappersspjut, utanför dörren hos en högt uppsatt politiker i Östergötland, rapporterar P4 Östergötland.