- Foto: Pexels

Fem saker frisören stör sig på att du gör: "Stökigt beteende"

​Frisören Cornelia Samuelsson delar med sig av fem icks som kunder gör. Var av ett av dessa störande beteenden till och med kan få dig avlägsnad från salongen.


Frisören Cornelia Samuelsson driver en egen frisörsalong i Huddinge. På Tiktok delar med sig av livet som frisör till sina 24 000 följare. I ett klipp som i skrivande stund har fått över 55 000 visningar delar hon med sig av fem icks som kunder gör. Hon berättar för Nyheter24 att vissa beteenden till och med leda till att man får lämna salongen.

Detta stör sig hantverkare på hemma hos dig: “De är ju värst!”

Fem störiga saker som kunder gör 

I klippet tar hon upp dessa fem störande saker som kunder gör:

  • Pratar i högtalartelefon. 
  • Folk som tar med sig sällskap.
  • När folk har med sig matlådor som behöver värmas i mikro.
  • Att upprepande gånger komma försent.
  • När kunder ifrågasätter allt frisören gör.

 – Man ska kunna gå till frisören själv. Det är bara stressande och ha en person som ska sitta där i tre timmar bara för att hänga med dig, säger hon i klippet. 

Saker som dina grannar klagar på – enligt uthyraren

Då behöver du lämna salongen 

Kan ett störigt beteende gå till den nivån att besökaren behöver lämna salongen? Cornelia Samuelsson berättar för Nyheter24 att det är något som hon haft varit med.

– Jag har absolut behövt be kundens sällskap att lämna på grund av att dom har alldeles för hög ljudnivå och stökigt beteende, säger hon.

Sedan fortsätter hon:

– Ja, det är vissa kunder som kommer och fortsätter med beteendet trots att man till exempel bett dom stänga av högtalaren. Jag upplever inte att någon har tagit illa vid heller över en tillsägelse. Så kunderna kommer absolut tillbaka.

Tre saker brevbärare stör sig på: “Det var jättekonstigt”

Kundernas kritik: Dollarstore anmäls för vilseledande priser

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!