Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Likhundar markerar spår hos 50-åringen

Nyheter | 18/10/2008 18:09

Polisens likhundar har fått upp spår kring den misstänkte 50-åringens jaktstuga. Man misstänker att det kan ligga en människokropp i närheten.

Man tror nu att den försvunna Carolin Stenvall från Gällivare kan ha mördats. En 50-årig man är sannolika skäl misstänkt för mord. Likhundar har markerat spår efter människolik kring den 50-årige mannens jaktstuga som ligger omkring fem mil sydost om Gällivare. Polisen misstänker att en människokropp kan ligga begravd någonstans i närheten av stugan. Förutom likhundarnas markeringar har ett antal privatpersoner hittat andra spår, värdefulla för utredningen.

– Områdena kring fyndplatserna är intressanta. Men vi låser oss inte kring de områdena utan jobbar förutsättningslöst, säger kammaråklagare Ulrika Schönbeck, enligt Expressen.

Den misstänkte 50-åringen har inget alibi som täcker den tid då Carolin Stenvall försvann. Men han nekar till all inblandning i fallet. Statens kriminaltekniska laboratorium (SKL) har identifierat Carolin Stenvalls blod i 50-åringens bil.

29-åriga Carolin Stenvall försvann den 12 september.

Nyheter24 fortsätter följa fallet.

Skrivet av: