Likhundar markerar spår hos 50-åringen

Polisens likhundar har fått upp spår kring den misstänkte 50-åringens jaktstuga. Man misstänker att det kan ligga en människokropp i närheten.


Man tror nu att den försvunna Carolin Stenvall från Gällivare kan ha mördats. En 50-årig man är sannolika skäl misstänkt för mord. Likhundar har markerat spår efter människolik kring den 50-årige mannens jaktstuga som ligger omkring fem mil sydost om Gällivare. Polisen misstänker att en människokropp kan ligga begravd någonstans i närheten av stugan. Förutom likhundarnas markeringar har ett antal privatpersoner hittat andra spår, värdefulla för utredningen.

– Områdena kring fyndplatserna är intressanta. Men vi låser oss inte kring de områdena utan jobbar förutsättningslöst, säger kammaråklagare Ulrika Schönbeck, enligt Expressen.

Den misstänkte 50-åringen har inget alibi som täcker den tid då Carolin Stenvall försvann. Men han nekar till all inblandning i fallet. Statens kriminaltekniska laboratorium (SKL) har identifierat Carolin Stenvalls blod i 50-åringens bil.

29-åriga Carolin Stenvall försvann den 12 september.

Nyheter24 fortsätter följa fallet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

1 timme sedan

Explosion i Trelleborg

1 timme sedan
Någon form av explosion har skett vid en bostadsföretags lokal i ett bostadsområde i östra Trelleborg. Det hela utreds som misstänkt allmänfarlig ödeläggelse, skriver polisen på sin hemsida.

Trelleborg: Polisen rapporterar om detonation

2 timmar sedan
"Flera polispatruller beordrades till Syster Jennys Väg i Trelleborg med anledning av en sprängning/detonation.", skriver polisen på sin hemsida.

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

2 timmar sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Styrande partiet vinner i Kroatien

2 timmar sedan
Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenkovic i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien.

Explosion i trapphus i Göteborg

3 timmar sedan
En explosion har inträffat i trapphuset i ett flerfamiljshus i centrala Göteborg. Ingen person är skadad och de materiella skadorna beskrivs som små.