Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jägaren har begärts häktad

- 19/10/2008, 11:46 -

Den 50-årige man som misstänks för att ha fört bort och mördat Carolin Stenvall, har nu begärts häktad av Gällivare tingsrätt.

50-åringen som sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord på 29-åriga Carolin Stenvall i Gällivaretrakten har nu häktats. Häktningsframställan lämnades in vid 10.30 på söndagsmorgonen till Gällivare tingsrätt, rapporterar Nyhetskanalen. Mannen nekar fortfarande till brott.

– Häktningsförhandlingarna kommer att ske i morgon måndag. Vi har lämnat ett önskemål till tingsrätten om att det blir efter lunch, säger åklagare Anette Ölmbro till TV4.

Polisen har skärpt misstankegraden bland annat för att man hittat Carolin Stenvalls blod i mannens bil och för att den 50-årige jägaren saknar alibi för det misstänkta mordtillfället.

Trots stort sökningspådrag och likhundar som markerat spår av lik kring mannens stuga, har man ännu inte hittat någon kropp.

Skrivet av: