Torsdag 1 Dec
Stockholm

Man gripen för mord i Karlstad

Polisen kunde på onsdagskvällen gripa en person som tros ha mördat en man på parkeringen till ett köpcentrum tidigare på kvällen. Något motiv till mordet är inte känt. (TT)

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Polisen kunde på onsdagskvällen gripa en person som tros ha mördat en man på parkeringen till ett köpcentrum tidigare på kvällen. Något motiv till mordet är inte känt.

Den gripne är en 34-årig man. Han är tidigare inte känd av polisen.

Mannen greps i anslutning till parkeringsplatsen på Bergviks köpcentrum och är skäligen misstänkt för mord, enligt uppgift från polisen till Nya Wermlands-Tidningens nätupplaga. Det är den mildare av de två grader av misstanke som förekommer.

Larmet om mordet kom vid 19-tiden och polis kom till platsen före ambulansen. Mannen hade svåra skador i magen och var livlös. Han togs till sjukhus, där han dödförklarades.

Mannen låg utanför ett byggvaruhus. Köpcentrat hade inte stängt för dagen och det fanns kunder i området.

Vi har talat med ett antal vittnen till händelsen, men det verkar ha varit ganska få personer i närheten, säger Sören Lövengärd, vakthavande befäl vid polisen i Värmland.

Till en början fanns uppgifter om att en kniv hittats, men Lövengärd säger till NWT att han inte vet om kniven som användes har hittats.

Enligt Lövengärd har knivskärningen troligen inte skett där mannen hittades. Det finns blodspår i kanten av parkeringsområdet och i en busskur i närheten hittades en övergiven väska, som kan ha med den döde mannen att göra.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.