Tjejgäng slet av kläder på man

Mannen hade inte en chans mot de fem kvinnorna.


ÖREBRO. Det var den åttonde juli i år som den 50-årige mannen cyklade förbi Coop Nära på Vintergatan i centrala Örebro.

Men plötsligt dök ett tjejgäng på fem kvinnor upp och drog omkull honom. Mannen hade ingen chans att värja sig när kvinnorna drog av honom byxor och kalsonger och ofredande honom sexuellt.

Sedan försvann de från platsen. Polis söker nu efter tjejgänget, som misstänks för sexuella trakasserier, och känns igen på sina tatueringar.

– Vi har ett väldigt bra signalement och vill gärna ha kontakt med vittnen som kan ha sett något. Dessutom är det rätt ovanligt med fem tjejer, kanske fler har råkat ut för dem, säger Annika Haaster, polisinpektör i Örebro, enligt Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Japan höjer räntan efter 17 år

700 instängda i australisk avkrok

Omkring 700 människor var strandsatta i norra Australien på tisdagen sedan en tropisk cyklon vid namn Megan dragit förbi och brutit förbindelser med resten av landet.

Israel uppges ha attackerat mål i Syrien

Israel har attackerat flera militära mål på landsbygden utanför Damaskus natten till tisdag, enligt statliga syriska medier.

USA: Vapen förstörda i Jemen

1 timme sedan
Sju sjömålsrobotar, tre attackdrönare och tre containrar med vapen tillhörande den Iranstödda Huthirörelsen i Jemen förstördes av USA:s militär under måndagen, enligt ett uttalande.

SAS kan få böta – passagerare saknade covidtest

1 timme sedan
Flygbolaget SAS kan få böta i Danmark för att ha brutit mot reglerna under coronapandemin.

Örebro bötfäller sig själv efter bygglovsmiss

2 timmar sedan
Bygg- och miljönämnden i Örebro bötfäller markplanerings- och exploateringsnämnden i samma kommun efter att man missat att ett tillfälligt bygglov för en parkeringsplats gått ut, skriver Nerikes Allehanda.