Brevbärare hotar röva bort barn på sin blogg

Den sexbrottsmisstänkte brevbäraren skriver att han är "så jävla less på att låta de vuxna triumfera över oss pedofiler".


NORRKÖPING. Den 30-årige brevbärare som sedan tidigare är misstänkt för att, under tjänstetid, sexuellt ofredat minderåriga har nu öppet hotat barnen på sin blogg.

Det var under ett sommarvikariat som den sexbrottsmisstänkte 30-åringen misstänks ha använt sin postrunda för att få kontakt med minderåriga. Han pratade med dem och lät dem åka med i hans bil. När han visade sitt kön för barnen polisanmäldes han av en förälder.

Nu kommenterar brevbäraren anklagelserna på sin blogg.

"...i dag fick jag sparken från mitt jobb på Posten för att jag varit ”lite för kärvänlig” med barn(en) som bor där jag delade, samt vissa saker (som att låta ett par barn åka med mig lite i bilen samt dela post) som ansågs som grova tjänstefel.”

Han avslöjar i samma inlägg att han hade god lust att röva bort barnen.

”Jag är så jävla less på att låta de vuxna triumfera över oss pedofiler och våra känslor och dansa efter deras pipa och stryka på foten. Åt helvete med dem bara. Snart kan man lika gärna börja röva bort dessa oduglingars barn, för de är inte värda att ha barn. Fuck them all..."

– Vi förstår att föräldrar är oroliga för sina barn. Vem skulle inte vara det, säger Anne Asp, chef för kriminalen i Norrköping, till Norrköpings Tidningar.

I en kommentar i en annan blogg skriver den före detta brevbäraren följande kommentar, daterad i slutet av juli 2009.

"Alltså mest gillar jag tjejer som är yngre än 12. Jag är brevbärare nu så jag har träffat på åtminstone en flicka som verkar gilla mig. jag har bara träffat henne tre gånger än, för 4 dagar av förra veckan från tisdagen så var hon som bortblåst. Men idag dök hon upp igen. En 8-årig tjej. Hon är så söt och rar och rolig och sprallig, och lite sexig av sig. Idag gnuggade hon till och med näsan mot min som att hon ville nästan pussas? Hon gav mig två fina teckningar!"

Mannen är försatt på fri fot medan polisutredningen pågår.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

1 timme sedan
Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

1 timme sedan
Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.