Konkurs för Sterling

I natt gick flygbolaget Sterling Airlines i konkurs.


Sterling Airlines flyger bland annat från Stockholm, Malmö och Göteborg. I natt gick bolaget i konkurs. Vid 03.30-tiden gick de ut med information på sin hemsida.

– Desvärre har vi inte kunnat hitta någon tillfredsställande lösning, även om vi förhandlat med flera intressanta investerare. Vi har inte kunnat undvika att begära Sterling Airlines i konkurs, skriver de.

Från och med i dag ställs samtliga flygningar in på bolagets alla destinationer. Man kommer inte att få pengarna tillbaka för köpta biljetter. Inte heller om man befinner sig utomlands och har en hemresa inbokad, skriver bolaget.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Gruvbolag får leta mineral på samebys område

Per Anger-priset till kambodjansk fackledare

Den kambodjanska människorättsförsvararen Sithar Chhim tilldelas årets Per Anger-pris för sin kamp för bättre villkor för landets arbetare.

Kriminella använder Foodoras kläder vid brott

Matleverantören Foodoras kläder och väskor utnyttjas gång på gång av kriminella som förklädnad när de begår brott, visar P4 Göteborgs granskning.

Glatt på Asienbörserna

De ledande börserna inledde alla torsdagshandeln i dur i ett läge där investerarna ändå fortsatt håller ett vakande öga på händelseutvecklingen i Mellanöstern.

Stopp för fler hotell i Amsterdam

1 timme sedan
Den som vill bygga nya hotell gör bäst i att söka sig någon annanstans än till Amsterdam.

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

2 timmar sedan
Den assyriske biskop som knivhöggs vid ett dåd i en kyrka i västra Sydney tidigare i veckan meddelar att han förlåter den som attackerade honom.