Lördag 16 Okt
Stockholm

Carolin kan ha försökt fly

50-åringen erkänner att han sköt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bilden av vad som hände vid rastplats 58 och timmarna därpå börjar nu klarna. Men fortfarande återstår en del frågetecken.

50-åringen erkänner nu att han skjutit Carolin Stenvall, men håller fast vid att det hela började som en olyckshändelse där han knuffade Carolin så illa att hon trillade och slog i huvudet. Efter det uppger 50-åringen att han inte visste om hon levde eller var död. Han lyfte upp Carolin och stoppade ner henne i skuffen på sin bil, sedan körde han till rastplats 58 där han sköt henne i ryggen. Enligt rättsmedicinska utlåtanden levde Carolin när hon tog emot skottet. Huruvida hon var vid medvetande eller inte går inte att säga men polisen utesluter inte att hon blev skjuten under ett försök att fly.

Carolin kan även ha blivit skjuten i huvudet då de svåra skadorna där talar för att hon utsatts för mycket kraftigt våld.

– Vi utesluter inte att skadorna kan ha uppstått av ett skott mot huvudet, säger kammaråklagare Ulrika Schönbeck, uppger Norrländska Socialdemokraten.

Efter att 50-åringen skjutit Carolin flyttade han kroppen till en gammal stenåldersboplats där han hällde bensin över kroppen och tände på. Efter att elden slocknat täckte han över kroppen och begav sig därifrån.

Någon vecka senare återvände 50-åringen till platsen och flyttade på kroppen sedan polisen visat intresse för att söka i området.

Motiv till varför Carolin Stenvall dödades saknas fortfarande.

Läs mer på Norrländska Socialdemokraten.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela