Lärarinna sexofredade elever i Kungsbacka

"Vad gillar du bäst då, toasex eller soffsex?".


KUNGSBACKA. En lärarinna vid en skola i Kungsbacka utanför Göteborg har dömts till dagsböter i Varbergs tingsrätt efter att hon sexchattat med sina elever.

Skandalen avslöjades förra våren och enligt uppgifter ska lärarinnan ha pratat sex med eleverna och även sexchattat med dem.

En av eleverna, en 16-årig pojke, fick nakenbilder på lärarinnan skickade till sin mobil.

–Det var obehagligt, speciellt när hon sa att hon ville ha sex med mig. Hon är ju lika gammal som min mamma, har 16-åringen tidigare sagt, enligt Göteborgs-Tidningen.

Lärarinnan skickade också snuskiga sms till pojken.

"Vad gillar du bäst då, toasex eller soffsex?", stod det i ett av sms:en.

Men nakenbilderna på lärarinnan spreds snabbt, vilket ledde till att kvinnan blev av med sin tjänst.

Lärarinnan nekar till att hon skickat bilderna och menar att någon annan skickat dem i hennes namn och att pojken kan ha fått tag i dem på nätet.

Kvinnan fälldes för sexuellt ofredande och förtal, men också för tjänstefel, eftersom hon avslöjat svaren till ett prov till 16-åringen i förväg, skriver Göteborgs-Tidningen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.