Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skolflicka tog livet av sig efter sexaffär

- 18/02/2009, 07:59 -

Pedofilen fick den 13-åriga flickan att ta livet av sig.

STORBRITANNIEN. Cherrell Evans, 13, hittades hängd i sitt sovrum. Flickan hade nämligen inlett en sexuell relation med en 39-årig man och ville inte leva efter att förhållandet tagit en skrämmande vändning.

Den åtalade Paul Nicholls nekar till brott, men nu har mer bevis kommit fram. Nicholls, som arbetade som flyginstruktör, träffade Evans under mitten av 2007 och ska i början ha varit en fadersgestalt för flickan.

– Hennes pappa bodde inte med henne och hon var mycket sårbar. Nicholls såg det här och inledde en vänskap för att senare få det till en sexuell relation, menar åklagaren Jennet Treharne.

Och det hela blev snart otäckt. 39-åringen var sjukligt intresserad av småflickor och försökte dessutom få med Evans 15-åriga kamrat till en trekant.

"Jag vet att en är bättre än ingen. Men jag föredrar två", skrev Nicholls i ett sms till flickorna.

Den 15-åriga flickan, som nu är 16 år, vågade inte träda fram och berätta om Evans relation till Nicholls. Men efter 13-åringens självmord valde hon att berätta allt. Även hon saknade en pappa i sitt liv.

– Anledningen till att vi blev vänner var att vi gick igenom samma sak, nämligen Paul. Jag såg honom som en fadersgestalt och det visste han. Men sen försökte han få oss att göra saker med oss, men vi ville inte. Det var då Cherrell började bli rädd, berättar 15-åringen i förhör, enligt Daily Mail.

Enligt uppgifter ska Nicholls också haft sex med 15-åringen vid flera tillfällen. 39-åringen fortsätter att neka till alla anklagelser.

Skrivet av: