Kvinna indragen i bil i Stockholm

Polisen har kunnat gripa mannen men kvinnan är spårlöst försvunnen.


STOCKHOLM. En ung kvinna blev under söndagskvällen indragen i en bil på Södermalm i Stockholm. Polisen kunde senare under kvällen lokalisera bilden i Järfälla och gripa mannen. Men kvinnan var försvunnen.

Det var efter halv tio på kvällen som vittnen till händelsen larmade polisen. De hade sett hur kvinnan, som de uppskattar var i 25-års åldern, blivit indragen i en bil. När man en halv timme senare hittat både bilen och förövaren var kvinnan borta.

– Vi har inte fått tag på kvinnan och det är hon som sitter inne på de avgörande detaljerna. Därför vet vi inte riktigt vad som har hänt, säger Mikael Petterson, befäl vid polisens ledningscentral till Expressen.

Mannen misstänks för olaga frihetsberövande. Polisen har ännu inte förhört mannen.

Skrivet av:

Senaste nytt

Här är bolagen på konsumenters skamlista

Två miljoner hemlösa på Afrikas horn

Över två miljoner människor har tvingats fly sina hem på Afrikas horn, och då främst i Somalia, på grund av de ihållande regnvädren och allvarliga översvämningarna. Uppgifterna om hur många som drabbats i Somalia, Kenya och Etiopien kommer från nyhetsbyrån AFP som sammanställt och beräknat uppgifter från FN och från ländernas myndigheter.

Spanska ord rör upp känslor i Israel

Israel har på nytt reagerat på spanska uttalanden om kriget i Gaza, och har nu har kallat hem sin ambassadör i Spanien.

Unik upptäckt: Sex planeter i rytmisk dans

Astronomer har upptäckt sex planeter som i en rytmisk dans kretsar runt en stjärna 100 ljusår från jorden, rapporterar CNN. Det sällsynta fyndet kan ge ledtrådar till hur vårt solsystem bildades.

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Ragunda

1 timme sedan
"Hammarstrand, resultat efter nykterhetskontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Opec väntas minska produktionen

1 timme sedan
Oljekartellen Opec+ har enats om att "ytterligare minska oljeproduktionen med 600 000 till en miljon fat om dagen", säger en källa med insyn i förhandlingarna mellan de 13 medlemsländerna till nyhetsbyrån AFP.