Kvinna indragen i bil i Stockholm

Polisen har kunnat gripa mannen men kvinnan är spårlöst försvunnen.


STOCKHOLM. En ung kvinna blev under söndagskvällen indragen i en bil på Södermalm i Stockholm. Polisen kunde senare under kvällen lokalisera bilden i Järfälla och gripa mannen. Men kvinnan var försvunnen.

Det var efter halv tio på kvällen som vittnen till händelsen larmade polisen. De hade sett hur kvinnan, som de uppskattar var i 25-års åldern, blivit indragen i en bil. När man en halv timme senare hittat både bilen och förövaren var kvinnan borta.

– Vi har inte fått tag på kvinnan och det är hon som sitter inne på de avgörande detaljerna. Därför vet vi inte riktigt vad som har hänt, säger Mikael Petterson, befäl vid polisens ledningscentral till Expressen.

Mannen misstänks för olaga frihetsberövande. Polisen har ännu inte förhört mannen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man häktad för attentatsplaner mot Zelenskyj

Flera år gammal mat hittades på äldreboende

Matvaror som gått ut för flera år sedan, smuts och gamla matrester på golvet hittades på ett äldreboende i Mölndal på måndagen, rapporterar P4 Göteborg.

Kenyas militärchef omkom i helikopterkrasch

Kenyas militärchef och ytterligare nio högt uppsatta militärer omkom i en helikopterkrasch omkring 40 mil nordväst om huvudstaden Nairobi på torsdagen.

Kidnappad flicka befriad efter tio år

1 timme sedan
En ung kvinna har räddats från sina kidnappare i nordöstra Nigeria, tio år efter det att hon fördes bort.

Maldivernas fängslade expresident friad av HD

1 timme sedan
Högsta domstolen i Maldiverna i Indiska oceanen har beslutat att den dömde tidigare presidenten Abdulla Yameen omedelbart ska släppas, och upphäver därmed en tidigare fängelsedom på elva år för korruption.

Polisen i Östersund rapporterar om fylleri / lob

1 timme sedan
"Centrum, berusad kvinna omhändertagen", skriver polisen på sin hemsida.