Wells fick inget veta

Robert Wells fick inget veta om våldtäkten.


Maria Lundquist berättar idag om hur Robert Wells hölls utanför. Han fick inget veta om våldtäkten. Till varje pris var sanningen tvungen att döljas för Wells. Anledningen var den stora summa pengar som Wells pumpat in i produktionen.

I ett förhör med Maria Lundquist avslöjas nu komplotten som styrdes med järnhand av produktonsledaren Vicky van der Lancken. Åklagaren frågar ut Maria Lundquist.

Hon (Vicky Von Der Lancken, reds. anm) bad dig att inte berätta för Robert? Och det gjorde du inte?

– Nej. Men något år senare nämnde vi det samtidigt som samarbetet mellan honom och Tito var i konflikt.

Även Robert säger att han definitivt inte hört något om en våldtäkt och han är oerhört upprörd över att du inte gjorde anmälan för Tito skulle åkt ut på en sekund. Är du förvånad över det? Eller är det en efterkonstruktion från hans sida?

– Jag tycker själv att det är synd att jag inte gjorde en polisanmälan tidigare. Jag förstår att Robert tycker det också. Jag kan förstå vad det är Robert är rädd för att minnas.

Vadå?

– Han hade investerat oändligt mycket pengar. Det första Vicky sa till mig ”vi pratar inte med Robert om detta”. Så då var det naturligt för mig att inte göra en polisanmälan.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Kasinon tvingas stänga – onlinespel tar kunder

Ukraina: Befälhavare offer i attacken på Krim

Flera högt uppsatta befälhavare inom ryska flottan dödades eller skadades i attacken i Sevastopol på Krim, hävdar Ukraina. Sammanlagt dödades tiotals människor, enligt uppgifterna som inte har bekräftats från oberoende håll.

Allsvenska ledarstaben 2023: Han tjänar mest i IFK Göteborg

Nyheter24 har tittat närmare på hur lönelistan i allsvenska storklubben IFK Göteborgs ledarstab ser ut. Genom att se på sex personers årsinkomst har vi kunnat ta reda på vem som egentligen tjänar mest.

Kristinehamn: Polisen rapporterar om arbetsplatsolycka

1 timme sedan
"En man har råkat ut för en arbetsplatsolycka", skriver polisen på sin hemsida.

Flera döda i fabriksbrand i Taiwan

1 timme sedan
Minst fem människor har omkommit och över 100 har förts till sjukhus efter en brand följd av explosioner vid en golfbollsfabrik i södra Taiwan. Tre av dem som har bekräftats döda var enligt myndigheterna brandmän. Sökarbetet fortsätter efter flera personer som saknas.

Raset på E6: "Det som rör sig är leran"

1 timme sedan
Lera i jorden gör att skred förr eller senare inträffar, enligt experten Johan Kleman. Det här kommer inte som en blixt från klar himmel, säger han om raset på E6 i Stenungsund.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.