Maja Aase moonade i direktsändning

Visade skinkorna för att minnas diktatorn Franco.


Programledaren Thomas Nordegren chockades. Bisittaren Maja Aase drog ned byxorna och visade skinkorna i direktsändning. Allt för att visa vad hon tycker om diktatorn Franco. I går, samma dag som Franco hade fyllt år, ville journalisten stjäla lite radiotid i Sveriges Radios Nordegren i P1.

Aase frågade Nordegren om han mindes vad som hände den 20 november 1975. Efter att ha fått ett intetsägande svar sa hon:

– Det minns du inte nej, men då dog Franco. Det är en minnesdag som jag har tänkt att det bör man uppmärksamma, så då tänkte jag att jag skulle moona för Franco, men den enda här jag kan moona för är ju du så nu reser jag mig upp nu?och så så?nu har jag visat skinkorna i radio.

Nordegren tyckte att skinkorna var snygga. Men han kom helt ur balans och direktsändningen nådde sitt klimax.

– Jag trodde han skulle säga något, men han blev så chockad så det blev lite pannkaka av alltihop. Efter sändningen undrade han vad jag skulle hitta på i nästa program.Tyvärr hann han inte ta en bild, säger Aase till Resumé.

Moonandet var ett friskt tilltag från Aases sida. Innan hon sade upp sig som chefredaktör för Journalisten i april hade hon varit sjukskriven under en väldigt lång tid.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!