- Foto: Jonas Ekströmer/Scanpix

Thomas Möller offer för tjuvar

Tidigare Hells Angels-ledaren bestulen på flyttkartonger med bohag. Och polisen ger Thomas Möller specialbehandling.


MALMÖ. Hells Angels expresident Thomas Möller är själv ett brottsoffer. I måndags anmälde han och hustrun att de blivit bestulna på ett antal flyttkartonger.

Och polisen beslutade direkt om specialbehandling. Brottet utreds inte som ett vanligt bostadsinbrott. Det ligger i stället på länskriminalens bord.

- Vi har fått in en anmälan. Med tanke på vad vi vet om brottsoffret så kommer vi att sköta utredningen, säger spaningschefen JB Cederholm på länskriminalen, till Kvällsposten.

Och det finns misstankar om att det inte rör sig om ett alldeles vanligt brott. Tjuvarna lämnade nämligen inte spår av det slag man brukar hitta.

- Det finns inga yttre tecken på inbrott. Vi ska avgöra om det är en fråga om brott eller om det handlar om en civilrättslig tvist.

Paret Möllers egendom förvarades i en lägenhet som paret disponerar i centrala Malmö. Lägenheten är dock inte deras bostad - i och med att Thomas Möller är skriven på Hells Angels gård i Åkarp och hans hustru på en annan adress.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.

Nato överens om luftvärn till Ukraina

Natoländerna har kommit överens om att ge fler luftvärnssystem till Ukraina. Det meddelar Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg, efter ett virtuellt möte med medlemsstaternas försvarsministrar och Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Singelolycka på Agnesfridsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Umeå: Polisen rapporterar om stöld

"Polisen har hanterat två butiksstölder under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.

Italien lägger ned åtal mot hjälporganisationer

Efter en långdragen utredning lägger en italiensk domstol ned anklagelserna mot hjälporganisationerna Läkare utan gränser, Rädda Barnen och den tyska icke-statliga organisationen Jugend Rettet.