Sexbrottsdom mot styvpappa står fast

Åklagaren har dragit tillbaka överklagandet mot en man som dömts till åtta års fängelse för att i sex år ha utsatt sin styvdotter för sexuella övergrepp. Styvdottern orkade inte med en rättegång till. (TT)


Det blir ingen prövning i hovrätten för en 48-årig man från Västsverige som i Vänersborgs tingsrätt dömdes till åtta års fängelse för att ha utsatt sin underåriga styvdotter för sexuella övergrepp under sex års tid. Det handlade om minst 300 samlag.

Styvdottern, som i dag är 23 år, vädjade till åklagaren om att dra tillbaka överklagandet eftersom hon inte orkade med en rättegång till. Det gjorde han med villkoret att styvpappan också drog tillbaka sitt överklagande rapporterar Sveriges Radio Väst.

Skrivet av:

Senaste nytt

USA:s HD aviserar beslut i Trumpmål

1 timme sedan

Mordförsök i Södertälje

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern fördes under tidiga söndagskvällen till sjukhus i ambulans efter att ha blivit stucken med ett vasst föremål i centrala Södertälje. Mannen hittades utomhus.

Minst 12 döda när fängelse stormades

2 timmar sedan
Minst tolv människor dödades då väpnade gäng stormade det största fängelset i Haitis huvudstad Port-au-Prince i lördags. Många av de uppemot 4 000 intagna tros ha tagit sig ut.

Kung Harald är hemma i Norge

igår 23:06
Norges kung Harald har landat i Oslo.

Spaghetti och godis i USA:s nödpaket

igår 22:00
USA släppte ned 38 000 mål mat till Gaza i lördags. Nu avslöjar Jerusalem Post vad hjälpen bestod av.

Kvinna hittad död – man misstänkt för mord

igår 21:18
En äldre kvinna hittades död av ambulanspersonal i en bostad i Jönköping på söndagseftermiddagen. Polisen gör bedömningen att hon kan ha utsatts för brott och utreder händelsen som mord.