Unni Drougge om Papa Dee

"Gullig" är framtoningen kvinnomisshandlare har, skriver Unni Drougge.


Författaren Unni Drougge hänger ut den misstänkte kvinnomisshandlaren Papa Dee på sin blogg. Drougge kommenterar också de kommentarer som följt på avslöjandet att "artisten" som anhållits för att ha misshandlat sin fru är just Papa Dee.

- Det är intressant att läsa kommentarerna. "Han som verkade så gullig! Så tragiskt, så otippat!" lyder reaktionerna.Och jag vill bara skrika: JA, MEN DET ÄR JU DEN FRAMTONINGEN SOM MASSOR AV KVINNOMISSHANDLARE HAR, skriver Drougge på bloggen.

- De verkar så rara, så charmerande, så softa etc. Kan det verkligen stämma - han har alltid varit sjysst mot mig. Mot dig ja! Men du som anser en tjejboxare vara en reko kille är lurad. De är experter på att luras, de lever på det!

- Sen när de ställs mot väggen slingrar de sig och ljuger: Det var bara några örfilar. Hon var hysterisk. Jag var full. Hon var full. Vi slogs. Hon provocerade mig. Yada yada.

- Går inte det hem, kommer den falska avbönen: Jag ångrar mig. Det var en engångsföreteelse. Jag har sökt hjälp. Yada yada, fortsätter Unni Drougge som själv befunnit sig i dåliga relationer präglade av våld.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!