- Foto: Tomas Oneborg / SCANPIX

20-årig tjej hölls fånge i sitt hem - våldtogs och misshandlades

Fritogs efter två dygn.


MALMÖ. En 20-årig kvinna i Malmö har fritagits efter två dygn i två gärningsmäns våld. Männen har sedan i fredags hållt kvinnan frihetsberövad i sin egen bostad och utsatt henne för såväl våldtäkter som misshandel.

På söndagen lyckades kvinnan till slut få i väg ett sms till en vän som larmade polisen.

- Hela situationen har varit chockartad för henne, det är inte svårt att förstå, säger Magnus Svensson, inre befäl vid Malmöpolisen, till Kvällsposten.

De båda männen som gripits är 23 respektive 31 år gamla, kända av polisen sedan tidigare och misstänks nu för grov våldtäkt, grov misshandel, olaga vapeninnehav och olaga frihetsberövande.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

Rysk biträdande försvarsminister gripen

En av Rysslands många biträdande försvarsministrar, Timur Ivanov, har gripits, meddelar Rysslands undersökningskommitté, en av landets brottsbekämpande myndigheter.

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

1 timme sedan
En högerextrem fransk borgmästare har infört ett nattligt utegångsförbud för barn under 13 år. Tilltaget är det senaste för att motverka ungdomsvåld i landet.

Markaryd: Polisen rapporterar om trafikbrott

1 timme sedan
"Förföljande, Strömsnäsbruk", skriver polisen på sin hemsida.

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

1 timme sedan
Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

1 timme sedan
Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.