Ombads lämna mått till sin egen kista

En anonym uppringare uppmanade mannen att lämna sina mått till sin egen kista.


KARLSKOGA. Det var under tisdagen som mannen fick ett mycket obehagligt telefonsamtal. En okänd person ringde nämligen till mannen och uppmanade honom att lämna sina mått till sin begravningskista. Personen sade sig arbeta på en namngiven begravningsbyrå och hävdade att en anhörig till mannen beställt kistan, skriver NA.

Familjen har upplevt ett stort obehag efter det inträffade och polis rubricerar därför händelsen som ofredande. Nu kommer man att försöka spåra samtalet för att få tag i den fräcka busringaren.

Skrivet av:

Senaste nytt

Lut läcker från pappersbruk: "Har nått sjön"

Ukraina: Ryskt fartyg vid Krim träffat

En patrullbåt i Rysslands Svartahavsflotta har träffats av havsdrönare, enligt ukrainska uppgifter.

Börsen mot svag öppning nedåt

Det pekar svagt nedåt i terminshandeln på IG Markets inför tisdagens öppning på Stockholmsbörsen. Det ligger i linje med utvecklingen på börserna i Frankfurt och London.

Stort bakslag för Iphone-försäljningen i Kina

Försäljningen av Apples Iphone-mobiler föll med 24 procent under årets första sex veckor jämfört motsvarande period i fjol, enligt analysföretaget Counterpoint Research. Därmed sjönk Iphone till plats fyra på den kinesiska marknaden när det gäller så kallade smarta mobiltelefoner.

Över 800 avrättades i Iran i fjol

Iran avrättade 834 människor under 2023. Det är den högsta siffran sedan 2015, visar en färsk rapport. Under året genomfördes 43 procent fler avrättningar jämfört med 2022.

Morgonens nyheter 5 mars

Här är morgonens nyheter i korthet.