Man skottskadades i Helsingborg

Okänd gärningsman sköt bilförare på söndagsmorgonen.


HELSINGBORG. Två skott avlossades strax före klockan sju i morse, och en man träffades och vårdas nu på sjukhus för allvarliga skador. Den skjutna, som är känd av polisen sedan tidigare, satt i sin bil när han träffades av en kula från ett okänt vapen.

– Han kunde prata med polispatrullen som kom, säger det länsvakthavande polisbefälet Hans Nilsson i Skåne till Göteborgs-Posten.

Det andra skottet, som avlossades då polisen kommit till platsen, var enligt Nilsson inte kraftigt nog att komma från ett riktigt skjutvapen. Nu letar polisen i Helsingborg efter både gärningsman och vapen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

16 år för dödsskjutning i Jakobsberg

En man döms till 16 års fängelse för mord på en man i 20-årsåldern i Jakobsberg förra året. Ytterligare tre personer döms av Attunda tingsrätt för grovt vapenbrott och grovt olaga hot till fängelse i två år och tio månader.

Man och kvinna hittade döda i Gävle – utreds som mord

Polisen utreder ett misstänkt dubbelmord i Gävle efter att två personer hittats döda i en bostad i onsdags, skriver polisen på sin hemsida.

Nedåt för börsen inför påskhelgen

Stockholmsbörsen sjunker i skärtorsdagens handel. OMXS-index har efter nästan två timmar handel backat 0,3 procent.

Våldsam kvinna efterlyst – rymde från rättspsyk

Polisen har efterlyst en kvinna i 40-årsåldern som rymde från rättspsyk i Falköping för en månad sedan, rapporterar P4 Skaraborg. Kvinnan bedöms vara våldsam.

Bensinpriset höjs inför påskhelgen

Ledande drivmedelskedjor höjer bensinpriset inför påskhelgen, som traditionellt präglas av många bilar ute på vägarna.