Solariebordell gav ett års fängelse

Lokala tjänstemän, handelsresande och turister - plötsligt ville alla besöka det lilla solariet utanför Stockholm. Nu döms en 45-årig man och hans fru till ett års fängelse för bordellverksamhet. (TT)


Lokala tjänstemän, handelsresande och turister - plötsligt ville alla besöka det lilla solariet utanför Stockholm. På bara ett halvår kom minst 900 kunder, skriver Metro.

Nu döms en 45-årig man och hans fru till ett års fängelse vardera för bordellverksamhet.

Det hela avslöjades i slutet av 2006, sedan en prostituerad kvinna hade nekats lön och gått till polisen.

Vid polistillslaget beslagtogs 750 000 kronor i kontanter. Dessa får paret dock behålla. Det gick inte att bevisa var pengarna kom i från.

Skrivet av:

Senaste nytt

Forskare förklarar: Därför ljuger AI:n

Stort lyft för USA-diesel till Europa

Leveranserna av dieselprodukter från USA till Europa skjuter i höjden i december. De beräknas lyfta till 290 000 fat per dag, enligt analysföretaget Kpler. Det skulle vara den högsta leveransvolymen sedan 2018, visar en sammanställning gjord av nyhetsbyrån Bloomberg.

Här är årets största börsfloppar för småsparare

Har investeringarna gått helt fel under 2023? Då är det högst sannolikt att du äger några av de här aktierna. Här är nämligen årets mardrömsportfölj för småsparare.

Nio EL6 provkörd – bästa kinesiska elbilen just nu?

1 timme sedan
Nio är ett i raden av kinesiska märken som tågat in på den svenska marknaden. Märkets första entré på den europeiska marknaden var i grannlandet Norge med el-suven ES8. Nu består utbudet emellertid av flera alternativ och senast ut är EL6.

Här är svenskarnas julfavoriter på Systembolaget – de dryckerna är de mest köpta

1 timme sedan
Vilka alkoholhaltiga drycker sträcker sig svenskarna efter mest inför julens festligheter egentligen? Nyheter24 har kikat närmare på hur försäljningen hos Systembolaget såg ut förra året.

Fagersta: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.