Offret avled av sina skador tidigt på onsdagsmorgonen.
Offret avled av sina skador tidigt på onsdagsmorgonen. - Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX

En död efter knivslagsmål

Fem polispatruller skickades till platsen där två män hittades knivskurna.


Oklar motivbild

Enligt polisen var det en person som slog larm om bråket. Det är dock oklart vad som låg bakom grälet och våldet. Polisen kommer nu inleda förhör med mannen som är misstänkt för mord.

STOCKHOLM. Strax efter midnatt natten till onsdag fick polisen larm om ett knivslagsmål på ett stödboende för hemlösa i Vällingby i västra Stockholm.

Fem patruller skickades till platsen där två personer hittades knivskurna, varav den ena senare avled av sina skador tidigt på onsdagsmorgonen.

– Det är alltså två personer som är skadade genom knivhugg. Vi tolkar det som att den ena är gärningsman och den andra är målsägande. De är förda med ambulans till sjukhus, säger Robert Geyer, befäl vid Stockholmspolisen, till Aftonbladet.

Enligt polisen skadades även gärningsmannen allvarligt och har vårdats på sjukhus under natten. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning och polisen har nu inlett en utredning om mord.

– Vi ska göra en teknisk undersökning av platsen och söka igenom lokalerna. Patruller på plats hör också vittnen, säger Robert Geyer till Aftonbladet.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

IS uppges ha dödat syriska soldater

Sverige återlämnar kranier till Finland

Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

igår 22:16
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

igår 22:10
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

igår 22:08
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

igår 22:08
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.