Tisdag 21 Sep
Stockholm

En död efter knivslagsmål

Offret avled av sina skador tidigt på onsdagsmorgonen.
Offret avled av sina skador tidigt på onsdagsmorgonen. Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX

Fem polispatruller skickades till platsen där två män hittades knivskurna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Oklar motivbild

Enligt polisen var det en person som slog larm om bråket. Det är dock oklart vad som låg bakom grälet och våldet. Polisen kommer nu inleda förhör med mannen som är misstänkt för mord.

STOCKHOLM. Strax efter midnatt natten till onsdag fick polisen larm om ett knivslagsmål på ett stödboende för hemlösa i Vällingby i västra Stockholm.

Fem patruller skickades till platsen där två personer hittades knivskurna, varav den ena senare avled av sina skador tidigt på onsdagsmorgonen.

– Det är alltså två personer som är skadade genom knivhugg. Vi tolkar det som att den ena är gärningsman och den andra är målsägande. De är förda med ambulans till sjukhus, säger Robert Geyer, befäl vid Stockholmspolisen, till Aftonbladet.

Enligt polisen skadades även gärningsmannen allvarligt och har vårdats på sjukhus under natten. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning och polisen har nu inlett en utredning om mord.

– Vi ska göra en teknisk undersökning av platsen och söka igenom lokalerna. Patruller på plats hör också vittnen, säger Robert Geyer till Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela