Efterlysningen har nu blivit en världsnyhet.
1 av 5
Efterlysningen har nu blivit en världsnyhet. - Foto: Polisen
Här är hen - den borttappade nallen.
2 av 5
Här är hen - den borttappade nallen. - Foto: Privat
Har någon sett Tyras nalle?
3 av 5
Har någon sett Tyras nalle? - Foto: Privat
Mamma Kristin tillsammans med Tyra och tre poliser.
4 av 5
Mamma Kristin tillsammans med Tyra och tre poliser. - Foto: Privat
Ettåriga Tyra var mycket glad över att få en egen polisnalle.
5 av 5
Ettåriga Tyra var mycket glad över att få en egen polisnalle. - Foto: Privat

Här får ettåriga Tyra en ny nalle

Tyras borttappade nalle blev en världsnyhet efter Nyheter24:s artikel. Nu har historien tagit en ny vändning efter ett besök av Södermalmspolisen.


Efterlysningen

Nallen försvann i tisdags i förra veckan och kort därefter bestämde sig Tyras mamma för att sätta upp en efterlysning på Kungsholmen i Stockholm där de bor:

"Jag tappade min nalle någonstans på Hantverkargatan den 19 juni. Jag saknar den jättemycket! Snälla, ring om ni har hittat den. Hälsningar Tyra."

STOCKHOLM. Kommer ni ihåg ettåriga Tyra som tappat bort sin nalle? Nu har hon äntligen fått en ny. På torsdagen fick hon nämligen besök av tre snälla poliser som kom förbi och överlämnade en alldeles egen polisnalle.

– Hon blev jätteglad! Det var gulligt att de ville komma hit och ge nallen, säger Tyras mamma Kristin Blomqvist till Nyheter24.

På Södermalmspolisens facebooksida skriver de:

"Då vårt försök att ge tillbaka Tyra hennes nalle misslyckats ger vi henne i stället vår polismaskot som tröst. Nallen används då barn har varit inblandad i trafikolyckor eller vid andra tillfällen som vi vill skicka med ett minne ifrån oss."

Efter att Nyheter24 rapporterat om att Södermalmspolisen efterlyste nallen blev en det en världsnyhet. Nyheten spred sig sig bland annat till USA.

Daily News, brittiska Metro, FOX och Huffington Post är bara några av alla utländska sajter som valt att engagera sig i jakten på nallen.

– Vi hade inte väntat oss att det skulle bli en så stor grej när vi satte upp lappen. Vi blev förvånade att de skrev om den.

Men jag antar att ni hoppas att Tyra fortfarande får tillbaka sin nalle?

– Ja det hoppas vi. Med den här spridnningen borde någon hitta den.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!