Mäklare erbjöd gratis boende mot sex

- 28/01/2013, 07:46
Mäklaren är verksam i Stockholm.

Mäklaren är verksam i Stockholm.

Bertil Ericson / SCANPIX

Noll kronor i hyra - i utbyte mot sexuella tjänster. Det har en Stockholmsmäklare avslöjats med. "Ja, om jag ibland får leka med dig".

STOCKHOLM. En mäklare i Stockholm drar nytta av unga kvinnors desperation på huvudstadens bostadsmarknad. När det blir allt svårare att hitta en lägenhet till ett rimligt pris hyr han ut gratis - i utbyte mot sex.

Mannen har en Blocketannons ute där han söker kvinnor som vill bo till en "låg månadskostnad". När de sedan visar intresse kommer förslaget, avslöjar Metro.

– Jag älskar att slicka och får jag slicka av dig ibland och kanske sätta på dig och såna där grejer, om det går liksom, säger han till Metros egen reporter när hon låtsas vara intresserad av att hyra hos honom.

"Känner mig som den här prinsen"

Mäklaren, som tidigare fått en varning i Fastighetsmäklarnämnden, hävdar att han haft många kvinnor som bott hos honom genom åren.

– Jag känner mig lite grann som den här prinsen som ska gå ut och rädda en tjej i nöd, som kanske inte då har boende, inte har bostad. I dag är det svårt i samhället, säger han när reportern ringer upp om lägenheten.

"Frivillig basis"

Efter att ha fått lägenheten visad och spelat in mannen konfronterar Metro honom. Han tycker inte att han har sex som något krav.

– Om jag är ute efter en tjej, säg att vi råkar bli ihop och tycker att det är kul, då är väl inte det fel att man får ha sex på frivillig basis? säger han.

Blocketmannen

Nyheter24 har tidigare berättat om "Alex" som ringde upp bostadssökande kvinnor som lagt ut annons på Blocket. Han erbjöd sig att hyra ut fina lägenheter på Östermalm billigt - men ville egentligen bara höra kvinnorna berätta om sex.

– Han frågade vad jag hade på mig, om han fick ta mig bakifrån och om han fick komma i ansiktet på mig, sa en av kvinnorna till Nyheter24 då.