"En hyllning till det mångfacetterade Sverige"
1 av 5
"En hyllning till det mångfacetterade Sverige" - Foto: Oliver&Eva;
"Analdildon Kent ger dig en rejäl omgång efter de sär sena nätterna efter krogbesöket."
2 av 5
"Analdildon Kent ger dig en rejäl omgång efter de sär sena nätterna efter krogbesöket." - Foto: Oliver&Eva;
"Rabbiten Björn har en penetrerande längd på 11 centimenter."
3 av 5
"Rabbiten Björn har en penetrerande längd på 11 centimenter." - Foto: Oliver&Eva;
Hem och fira!
4 av 5
Hem och fira! - Foto: Oliver&Eva;
"En högkvalitativ g-punktsvibrator i lätt kurvad svennebanan-form"
5 av 5
"En högkvalitativ g-punktsvibrator i lätt kurvad svennebanan-form" - Foto: Oliver&Eva;

Nu finns Jimmie Åkesson som sexleksak

"Förgyll din nationaldag med svennebananen Jimmie eller analdildon Kent". Det uppmanar nu en svensk sexshop sina kunder.


Olika dildosar

G-punktsvibratorn Jimmie

"Jimmie är en högkvalitativ g-punktsvibrator i lätt kurvad svennebanan-form. Den drivs av två separata vibratorer, en i staven och en i klitorisvibratorn".

Rabbiten Björn

"Björn är speciellt utformad för kvinnans kropp, vilket gör den till ett perfekt köp inför årets Pridefestival där tjejer från hela världen möts för att fira kärleken. Björn har en penetrerande längd på 11 cm och största omkrets är drygt 10 cm".

Analdildon Kent

"Kent är en järnrörsfärgad analdildo i ABS-plast. Perfekt för dig som vill testa en analleksak – och kanske spela in din första hemmafilm med telefonen. Var dock försiktig så den inte läcker till nätet. Vissa saker är nämligen bättre att hålla för sig själv".

En sexshop annonserar ut tre dildos i nationaldagstider inspirerade av Sverigedemokraternas politiker. Nyheter24 ringer upp företaget Oliver&Eva;.

– Grundidén var helt enkelt att blanda njutning med politik. Nationaldagen var ett bra sätt för oss att visa var vi står, vi tycker att det finns något fint i att busa bort hat och inskränkthet, säger en person på företaget till Nyheter24. 

Varför valde ni dessa personer?

– Eftersom de har gjort en hel del negativa uttalanden om människor från andra länder och med sexuella läggningar, så det vore kul att illustrera det, kände vi. 

Alla dildos kommer med information om produkten. I informationstexten till G-punktsvibratorn, döpt efter Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, står det: "Du aldrig vara säker på vad Jimmie kommer hitta på härnäst". 

Vad menas med: "Analdildon Björn är förvånansvärt tyst när det kommer till kritan"?

– Där syftar vi på uttalanden Björn (Söder partisekreterare SD) gjort om om homosexuella att de är en avart samt uttalat sig mycket negativt om Pridefestivalen. 

"Kent kan ge dig en rejäl omgång de där sena nätterna efter krogbesöket." är enligt företaget en referens till Kent Ekeroths omtalade järnrörsskandal

– Det blir roligt när man illustrerar det och hur löjligt det är att dessa personer bestämmer över vår vardag. 

Hur tror du de aktuella politikerna reagerar på detta?

– Vi hoppas vi att ingen känner sig påhoppad personligen, det är deras uttalanden vi går på. Vi tycker självklart inte det är fel med analsex eller så utan det är en hyllning till det mångfacetterade Sverige. Därför tror jag dock att de kanske tar detta på ett negativt sätt.

Hur har reaktionerna varit från era kunder?

– Vi har aldrig haft så mycket besökare på sajten. Att döma av besöksstatistiken kommer Kent kommer bli en storsäljare.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förtroendet för regeringen ökar

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

1 timme sedan
Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.