Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

14-årig pojke saknad – nu ber polisen om allmänhetens hjälp

tt bild/google maps

Nyheter | 17/08/2015 09:22

Sökandet har pågått under natten.

Den 14-åriga pojke, som försvann i går kväll i Strömsnäsbruk utanför Markaryd i Småland, har fortfarande inte hittats. Nu ber polisen allmänheten om hjälp.

– Han är inte anträffad än. Räddningstjänsten har sökt igenom Lagan, ån som rinner genom Strömsnäsbruk, medan polisen har sökt av på land. Vad vi kommer göra under dagen är att ta förnyad kontakt med anhöriga och andra personer i pojkens närhet, säger Nils Norling, pressinformatör hos polisen, till Nyheter24.

– Han ska ha försvunnit från sitt hem vid 18-tiden igår och vi är intresserade av alla observationer som gjorts i Strömsnäsbruk. Vi behöver information om vad han setts, vilket håll han varit på väg mot och så vidare, säger Nils Norling.

Enligt polisen är pojken ungefär 165 centimeter lång, har smal kroppsbyggnad och är mycket mörkhyad. Han mörkt, kort hår och vid försvinnandet ska han varit klädd i svart jacka, blåa byxor och röda och svarta kängor. Han ska också haft en väska som man drar på hjul med sig.

Polisen misstänker i nuläget inget brott.