Julhälsningen möttes av ilska.
Julhälsningen möttes av ilska. - Foto: FACEBOOK / GIPHY

Aladdin skickade julhälsning – möttes av extrem ilska på sin Facebook-sida

Vi har alla följt debatten om trillingnötens försvinnande från populära Aladdin-asken – som många har särskilt på julen. När Aladdin ville hälsa god jul möttes de av urlackade svenskar.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

God jul och gott nytt år önskade Aladdinasken på Facebook. Där möttes dock den söta chokladasken av ilska och upprörda röster. Den främsta debatten var naturligtvis kring trillingnötens försvinnande ur asken.


”För djävligt att man förstört ett vinnande koncept, skärp Er, ta tillbaka första versionen.” och ”Trillingnöten var den bästa, så nu får man göra egen! Men det är ju också bättre, billigare och får fler!" var några kommentarer som mötte tillverkarens sida.

När Aladdinasken under förra året fyllde 75 valde Marabou att uppmärksamma det med ett antal nya praliner i asken, där den klassiska trillingnöten mött starkast reaktioner efter borttagandet.

– Om man saknar trillingnöten kan man köpa en Schweizernöt. Det är fantastiskt att Aladdin klarar av att engagera till och med på julafton. Det visar vilken betydelse Aladdin har för julen och för svenskarna i allmänhet, säger norske presskontakten Kristian Hvilen till Aftonbladet.

/
/
Jul
Saknar du trillingnöten?
Tack för din röst!