Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nadja, 18, efterlyser sin drömkille: "Jag tänkte bara wow"

- 07/08/2016, 14:08
Nadja efterlyser sin drömkille på Facebook.
1 av 2

Nadja efterlyser sin drömkille på Facebook.

Privat/Faksimil Facebook

Nadja, 18.
2 av 2

Nadja, 18.

Privat

Nadja söker killen hon såg på uteserveringen på restaurangen Kaskad på Gröna Lund.

Nadja, 18, jobbar på Gröna Lund och på kvällen den 1 augusti fick hon syn på en kille på uteserveringen på restaurangen Kaskad. Men på grund av omständigheterna valde hon att inte fråga om hans nummer. Men nu efterlyser hon vad som skulle skulle vara hennes livs kärlek på Facebook.

– Han kom in med sin kompis och jag tänkte verkligen wow. Som när man ser någon och man tänker "vilken drömkille", det var verkligen så. Men eftersom det var under arbetstid ville jag inte flörta utan hålla det på en normal nivå, säger Nadja till Nyheter24.

Under tiden han var där fick de ögonkontakt och pratade lite mer varandra. Senare bestämde hon sig för att efterlysa honom i en Facebook-grupp, men utan framgång. Då skrev hon ett inlägg på sin egen Facebook-sida.

– Han hade brunt axellångt hår, uppsatt i manbun. Väldigt starka gröna ögon som var lite melerade. Han hade på sig jeans eller chinos och en röd rutig skjorta samt en tunn grå kofta. Han var väl kanske 185 centimeter lång.

Men än så länge har hon inte kommit i kontakt med killen som hon såg på serveringen.

– Jag vill bjuda ut honom på dejt. Han var väldigt lugn och det kändes tryggt att prata med honom. Det var mysigt.

Även fast hon inte tänkt så långt som att de skulle bli ett par någon dag så erkänner hon att det vore en häftig historia att berätta för barnbarnen.