Sanna smsade sin man och bad honom ringa – fick samtal av någon helt annan

- 22/10/2016, 12:05 -
1 av 3

Privat

Sanna.
2 av 3

Sanna.

Privat

Sanna och hennes man Christian.
3 av 3

Sanna och hennes man Christian.

Privat

Sanna smsade sin man och bad honom väcka henne morgon efteråt. Men när hon svarade var det inte hennes man som ringde.

Sanna Anderssons man Christian skulle åka iväg på konferens med jobbet. Men han glömde ta med sig något utav det viktigaste – laddaren till sin telefon.

Paret skulle då ha kontakt med varandra via hans jobbtelefon i stället, vilket en kan tycka låter som en bra idé.

– Jag gick och la mig och smsade Christian på kvällen. Jag skrev "Hej älskling" och någon gullig emoji. Jag bad honom väcka mig klockan 7 eftersom jag skulle ta en sömntablett då jag lider av sömnproblem och vaknar inte alltid av larmet, säger Sandra till Nyheter24.

Men det fanns bara ett problem. Sanna smsade till ett gammalt nummer.

Och visst ringde telefonen klockan fem i sju morgonen därpå. Men det var inte hennes mans röst som hon hörde i telefonen.

– Jag hörde en röst men det var inte min man. Någon sa ”Jag är inte din älskling, men jag heter Johan, och jag tror du skickade till fel nummer”. Jag tänkte direkt "oh my god" och tyckte det var väldigt pinsamt.

Johan hade sett smset och såg att det stod att han skulle ringa henne klockan sju, så det gjorde han. Innan han avslutade samtalet sa han "nu är du vaken, så jag har gjort mitt jobb”.

Sanna delade sedan med sig av sin lilla historia i Dr Status på Facebook och folk verkade tycka att det var väldigt roligt.

– Jag trodde aldrig att det skulle bli så uppmärksammat. Men det är kul att folk skrattar åt mina misstag, jag bjuder gärna på mig själv.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du skickat ett sms till fel nummer?