När Tamara hämtade upp sin dotter från förskolan så var det något som inte stod rätt till.
1 av 4
När Tamara hämtade upp sin dotter från förskolan så var det något som inte stod rätt till. - Foto: Privat
Senare på kvällen så stod det klart.
2 av 4
Senare på kvällen så stod det klart. - Foto: Privat
Armen var bruten på två ställen.
3 av 4
Armen var bruten på två ställen. - Foto: Privat
Armen.
4 av 4
Armen. - Foto: Privat

Tamaras tvååriga dotter bröt armen på två ställen på förskolan

När Tamara hämtade upp sin tvåriga dotter hade hon ont i armen. Det visade sig att dottern brutit den på två ställen. Förskolan sa inget.


"Man lämnar sitt liv i någon annans händer", så förklarar Tamara Malek, 29 år gammal, känslan av att lämna sitt barnförskolan. 

När Tamara, under onsdagen, hämtade sin tvååriga dotter som vanligt från förskolan så var det något som inte stämde. Dottern klagade över smärta i handen. Ingen på förskolan hade meddelat henne om att det hänt något under dagen.

– Det är ju alltid svårt med barn, de ramlar ju ofta så jag tänkte inte så mycket på det då men jag observerade hur hon använde armen, säger Tamara till Nyheter24. 

Det var när hon kom hem och skulle byta kläder på dottern som hon insåg hur allvarligt det var. Dottern började skrika och gråta och Tamara bestämde sig då för att åka in till akuten med dottern. 

Väl på sjukhuset, efter många om och men, så röntgades dotterns arm och de kunde se att underarmen var bruten på inte mindre än två ställen. 

Enligt Tamara har förskolan i efterhand sagt att dottern ska ha fått ett barn över sig och klämt armen på en rutschkanan där barnen lekt vid.

– Jag mår så dåligt. Jag har inte ätit eller sovit på två dagar. Vi vet ju inte om det verkligen är det som har hänt, säger Tamara. 

Förskolechefen berättar för Nyheter24 att de utreder vad som egentligen har hänt. 

– Vi har varit igång med en utredning ända sedan händelsen. Det är inte bekräftat var det har hänt någonstans och jag får inte lov att uttala mig förrän allt är klart. Vi har mycket personal och det tar tid att förhöra alla.

Hon bekräftar att de fick reda på händelsen först efter att Tamara hämtat sin dotter. 

Tamaras dotter mår bra under omständigheterna och inom en vecka ska hon tillbaka till läkaren för att se om allt har läkt som det ska. 

– Hon är en tuff liten tjej.   

Se också videon om vad prins Carl Philip och prinsessan Sofias barn kommer heta enligt oddsen

Läs också om mannen som bröt sig in och hotade personal på förskola

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du barn?
Tack för din röst!