Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hanna beställde baddräkt från Aliexpress: "Kunde inte sluta skratta"

Nyheter | 04/12/2017 11:33

När Hanna fick syn på baddräkten från Aliexpress så började hon skratta och kunde knappt sluta heller.

Att beställa på nätet kan gå lite hur som helst. Ibland kan det gå som det gick för 21-åriga Hanna. Hon beställde en baddräkt för en månad sedan som hon skulle ha till en utomlandsresa nästa vecka. 

Men det blev inte riktigt som tänkt. 

– Jag fick hem den i fredags och blev jätteglad, tills jag öppnade paketet och såg baddräkten. Det enda som stämde var färgen och motivet, men annars var det inte ens samma modell. Det var tur att den var billig, säger Hanna till Nyheter24 och skrattar. 

Baddräkten Hanna beställde från Aliexpress.
Bild: Faksimil Aliexpress

Men det var inte bara modellen som inte blev som förväntat – vilket fick henne att brista ut i gapskratt. För baddräkten hon hade beställt i storlek medium, såg ut att vara lagom stor för en ettåring. 

– Det var definitivt inte storlek medium. Men jag försökte ändå att testa den men eftersom det inte ens var stretch så jag fick knappt på den över låret.

Hanna delade sedan med sig av händelsen i en stor grupp på Facebook, där den möttes av mycket skratt och reaktioner. 

Så här såg baddräkten från Alixexprss ut när hon fick hem den.
Bildkälla: Privat

– Jag tyckte att det var så himla roligt eftersom det var så stor skillnad så jag ville dela med mig av det och de verkade också tycka att det var kul. Dock är det många som har hört av sig och vill köpa den till sina barn, så jag kanske får iväg den.

Kanske vill du också läsa om när 21-åriga Johanna som fick en chock när hon beställde 16 speglar från Wish? Eller om Ronja som köpte en bh från Wish som visade sig se ganska annorlunda ut i verkligheten? 

TV: Hugo, 20, köpte "Calvin Klein"-kalsonger på Wish: "Vad är det här?"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du handlat på Aliexpress?