Kivnnan i 60-års åldern kidnappades av personer som fått kontakt med henne via en köp och sälj-sajt. Hon lades sedan i en säck och dumpades i en skog.
En kvinna i 60-års ålder kidnappades efter att ha bestämt ett möte för utbyte på en köp och sälj sajt. - Foto: TT

Kvinna i 60-årsåldern kidnappades av personer på köp- och säljsida

Efter ha bestämt ett träff med en användare på en köp och sälj-sajt kidnappades en kvinna i 60-års-åldern från Stockholm. Gärningspersonerna rånade sedan kvinnan, placerade henne i en säck och dumpade henne i en skog norr om Stockholm.


Efter att ha bestämt träff med en användare på en köp- och sälj-sajt blev en kvinna i 60-årsåldern kidnappad, tvingad in i en säck och sedan dumpad i en skog norr om Stockholm, enligt Aftonbladet. 

Kvinnan kidnappades av flera, för henne, okända individer och ska sedan ha blivit rånad och tvingad att ge upp sina bankkort, tillsammans med sina bankkoder. De tejpade sedan för hennes mun och tvingade henne in i en säck. 

Polisen vill inte gå ut med all information

Polisen håller nu på att utreda det skrämmande fallet och vill i nuläget inte gå ut med flera detaljer. Fallet har rubricerats som människorov. 

– Vi jobbar i en ganska intensiv fas så jag tänker inte kommentera något, säger förundersökningsledare Mikael Niklasson, på Citypolisens enhet för grova brott i Stockholm till Aftonbladet. 

Lyckades ta sig ut

Efter att hon dumpats i skogen lyckades kvinnan ta sig därifrån och fick sedan hjälp av en person som bodde nära skogsområdet att ringa polisen. Man vet ännu inte hur länge hon var kidnappad. 

Det är i nuläget oklart om polisen tagit fast några förövare, då de inte gått ut med någon bekräftelse om att det ska ha skett. 

– Vi jobbar i en ganska intensiv fas så jag tänker inte kommentera något. Vi kommer meddela er (media, reds. anm) så fort vi har något vi kan meddela er, säger Mikael Niklasson till Aftonbladet

Du kan även läsa om hur tre män misstänkta för gruppvåldtäkten i Fittja har släpps på fri fot

TV: Zarah kidnappades av sin bästa vän – hölls fången som sexslav i Malmö

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.  
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Använder du dig av köp och säljsidor?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ingen lärare garanteras löneökning – avtalet klart

S: Stoppa nya vinstdrivande friskolor

Socialdemokraterna vill se ett totalstopp för nya vinstdrivande friskolor.

Miljöministern: Majbrasor inte hotade

Miljöminister Romina Pourmokhtari (L) uppger att man får fortsätta elda trädgårdsavfall i sin trädgård – om man följer sin kommuns föreskrifter.

Larm: Allt fler människor dör i fågelinfluensa

Världshälsoorganisationen larmar om ökad spridning av fågelinfluensa till nya arter. Antalet mänskliga fall med dödlig utgång ses även som "enormt oroväckande".

Stopp i trafiken: Cirkuselefant på rymmen

Bilister i Butte i USA-delstaten Montana fick en redig chock i tisdags.

Putins exfrus hem konfiskerat – Kreml rasar

Kreml rasar över ett franskt beslut att beslagta ett litet palats i Frankrike som ägs av den ryske affärsmannen Artur Otjeretnyj.