Florences lyxkonsumtion är ohållbar och inom två år kan hon ha skulder på 475 000 kronor.
Florence har skulder på 180 000 kronor – köper pizza på avbetalning - Foto: TV3/Montage

Florence, 22, har skulder på 180 000 – köper pizza på avbetalning

Florence, 22, från Borås har extremt höga skulder men trots detta så fortsätter hon att köpa dyra kläder och äter ute. När pengarna inte räcker till så fortsätter hon sin lyxkonsumtion genom att köpa pizza på avbetalning. Nu får hon hjälp i Lyxfällan.


Florence, 22, ekonomiska problem började när hon tog ett lån för att köpa en ny bil. När hon sen inte hade råd att betala tillbaka på lånet började hennes skulder att växa. Men trots de ekonomiska problemen så fortsatte hon att leva som hon alltid gjort, i överflöd. 

För att kunna fortsätta att upprätthålla sin lyxiga livsstil så började Florence att ta sms-lån och handla på avbetalning. I torsdagens avsnitt av Lyxfällan försökte programledare Magnus Hedberg att reda ut vad det är Florence egentligen lägger sina pengar på. 

– Jag har alltid haft väldigt dåligt med pengar för jag har alltid gillat att köpa saker. Men den senaste tiden har det spårat ut helt, berättade Florence i Lyxfällan.

Så vart var det Florence egentligen la sina pengar på? 

– Jag är ute och äter och köper mycket kläder på faktura. Men det går inte att betala på faktura på restauranger så då tar jag ibland Onlinepizza på avbetalning hos Klarna, berättade Florence i Lyxfällan. 

Florence inkomst under inspelningen var 13 500 kronor i månaden samtidigt som hennes utgifter uppgick till 32 100 kronor, detta betyder att hon varje månad gick back 18 600 kronor. 

Florence lyxkonsumtion av mat och kläder hade gett henne skulder på över 180 000 kronor, en summa som skulle kunna komma att öka drastiskt. I torsdagens avsnitt av Lyxfällan får vi nämligen veta att om Florence skulle fortsätta att konsumera och leva på samma sätt som tidigare så skulle hennes skulder inom två år att öka till 475 000 kronor. 

I spelaren ovan kan du höra när Florence berättar att hon köper pizza på avbetalning. 

Lyxfällan sänds torsdagar 20:00 på TV3.

Gillar du Lyxfällan? Då kanske du även kommer att gilla de här artiklarna:

Sökte till Lyxfällan för att rädda förhållandet – efter lögnerna

Christoffer, 25, I Lyxfällan brände 500 000 – på en timme

Nathalie hoppade av Lyxfällan – mitt under inspelningen

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du köpt pizza på avbetalning?
Tack för din röst!