Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det: Kapitel 2 – här är allt du behöver veta om skräckisen

Nyheter | 04/07/2018 21:57

Längtar du till att Det: Kapitel 2 har premiär? Då är du nog inte ensam. Men vad vet vi än så länge om den kommande skräckfilmen med Bill Skarsgård som skräckclownen Pennywise? Här är allt du behöver veta.

Förra året hade skräckfilmen "Det" med Bill Skarsgård som clownen Pennywise premiär, en film som verkligen gjorde succé och Skarsgårds insats hyllades

Det var också i samband med att skräckisen visades på bio som "mördarclownerna" sågs till i Sverige igen. Här kan du läsa mer om det

Men succéfilmen kommer att få en uppföljare, men vad vet vi egentligen om Det: Kapitel 2? 

Vad kommer ”Det: Kapitel 2” handla om? 

I den första Det-filmen får vi följa huvudpersonerna i "Losers club" som barn, och i uppföljaren kommer vi alltså få följa dem när de är vuxna och återvänder till staden Derry 30 år senare, skriver Cosmopolitan

När har ”Det: Kapitel 2” premiär? 

Tyvärr verkar det som att vi kommer att få vänta något år åtminstone. För Warner Bros gick ut med att filmen kommer komma i september 2019. 

Bill Skarsgård spelar Pennywise
Bill Skarsgård spelar skräckclownen Pennywise. Bildkälla: Faksimil Giphy

Manuset

Manuset är inte helt färdigt, men det är på gång i alla fall och filmen verkar redan ha börjat filmats.

Hon kommer spela vuxna Beverly 

I februari 2018 skrev Variety att Jessica Chastain kommer att spela rollen Beverly när hon är vuxen. Något som skådisen själv skrev om på Instagram några månader senare. 

Andra skådisar i "Det: Kapitel 2"

Variety har även skrivit att Bill Hader kommer att skriva vuxna Richie och James McAvoy kommer spela Bill i uppföljaren. Variety har även rapporterat om att skådisen Jay Ryan kommer spela rollen som vuxna Ben Hanscom.

Första bilden på gänget

I juli 2018 publicerades den första bilden på gänget på Twitter där man ser Jessica Chastain, Bill Hader, James McAvoy, Jay Ryan, James Ransone, Isaiah Mustafa och Andy Bevan.

Bild från filmen Det från Twitter.
Första bilden på skådisarna i Det: Kapitel 2. Bildkälla: Faksimil Twitter

Artikeln kommer att uppdateras allt eftersom det kommer uppgifter om "Det: Kapitel 2". 

Du kanske också vill läsa om de läskigaste skräckfilmerna 2018? Då kan du göra det här. På tal om skräckfilmer, här kan du läsa om sjuka fakta om 15 seriemördare

Längtar du till Det: Kapitel 2?