Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Christofer lägger 225 000 om året på bärs, cigg, kläder och taxi

Nyheter | 09/10/2018 18:07

Christofer tvingas söka till Lyxfällan på grund av att hans dåliga vanor nu gjort att han kan förlora sin lägenhet och vårdnaden om sin son. Trots det lägger han enorma summor på helt onödiga saker.

I tisdagskvällens avsnitt av Lyxfällan träffar vi Christofer som bor i Malmö. Han är 29 år gammal och har en son på fem år som bor hos honom varannan vecka. 

Christofer är fotbollssupporter och varje vecka festar han och kollar matcher, men det är inte direkt gratis. Förutom det så har Christofer ett dyrt klädintresse och kan ibland spontanshoppa i samband med festandet. 

– Den här jackan beställde jag på fyllan, så fick jag hem en avi och jackan kostade tydligen 5 000, säger han i programmet. 

Nu har skuldberget växt till en enorm hög på över 600 000 kronor och varje månad går han back 44 200 kronor. Han riskerar därför att förlora sitt lägenhetskontrakt och därmed vårdnaden om sin son. 

225 000 kronor om året på bärs, cigg, kläder och taxi 

Trots det lägger Christofer väldigt mycket pengar på onödiga saker. Bara på spelande, utemat och öl lägger han över 140 000 kronor om året. 

– Jag dricker kanske tio öl på en kväll, berättar han. 

Christofers festkvällar innehåller också en hel del cigg och taxiresor. Dessutom shoppar han kläder för att ha något snyggt att slänga på sig när han går ut. 

Totalt lägger han över 225 000 varje år på bärs, cigg, kläder och taxiresor. 

– Sinnessjuk summa, säger Christofer. 

Hör Christofer själv berätta i klippet ovan. 

Lyxfällan sänds tisdagar 20:00 på TV3 och Viafree. 

Ibland händer det att ett välbekant ansikte dyker upp i tv-rutan. Det hände för inte så länge sedan i Lyxfällan, då hade Michelle bett om Lyxfällans experters hjälp. Men det kände igen henne från ett tidigare avsnitt. Läs allt om det här.