Torsdag 9 Dec
Stockholm

McDonald’s börjar med hemkörning i ytterligare en svensk stad

Hamburgare, Uber Eats och Foodoa
McDonald's börjar med hemkörning i Göteborg. Foto: Lars Pehrson/SvD/TT / AP / TT Mike Stewart / Fredrik Sandberg/TT

Glada nyheter till alla göteborgare! Nu kommer du kunna beställa hemkörning av McDonald's-mat.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nu händer det grejer för alla McDonald's-älskare! För ibland kanske man inte orkar ta sig ända till restaurangen, trots att maten kan vara väldigt god? Och visst är man inte alltid sugen på pizza eller sushi? Ibland kan ju en saftig hamburgare sitta riktigt fint i kistan.

Utan att röra en fena

Nu finns det en lösning på problemet för alla göteborgare. McDonald's börjar nämligen med hemkörning i stan. Ja, det är sant. Från och med när? Idag!

Du kan från och med nu beställa McDonald's-mat från fyra av deras restauranger i Göteborg, skriver Expressen. Du kan alltså få det levererat direkt till dörren utan att röra en fena.

Strävar efter att vara mer tillgängliga

Anledningen till att hemkörning nu finns är för att McDonald's strävar efter att vara mer tillgängliga för sina gäster. Då kan man ju hålla med om att detta inte känns som helt fel väg att gå?

Dessutom har efterfrågan av hemkörning ökat på senaste för McDonalds, därför var det dags att satsa.

– Att kunna erbjuda våra gäster möjlighet att beställa från vår meny, oavsett om de är hemma, ute i solen eller på jobbet, är helt i linje med vad som efterfrågas, säger Anders Höweler, franchisetagare i Göteborg, i ett pressmeddelande, rapporterar Expressen.

Hur och varifrån kommer maten?

Tjänsten heter McDelivery och leveransen kommer ske i samarbete med Onlinepizza, Uber Eats och Foodora. 

De fyra McDonald's-restauranger som kommer erbjuda mat för hemkörning är Avenyn, Götgatan, Lilla Klädpressargatan och Scandinavium.

När du ligger där en söndag kanske du har beslutsångest över vad du ska beställa? Kanske vet du inte ens vad du egentligen är sugen på? Nyheter24 har tidigare skrivit om forskningen som visar anledningen till att du kan få ångest när du ska beställa mat. Här kan du läsa mer om det.

Brukar du äta på McDonald’s?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela