Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

29-årig kvinna köpte hasch anmälde langare för misshandel

- 05/12/2018, 18:23 -

En 29-årig kvinna köpte hasch av en 31-årig manlig langare. Hon blev så besviken på effekterna att hon bestämde sig för att polisanmäla langaren.

Polisen i Malmö tog under söndagen emot en minst sagt speciell anmälan. Det var en 29-årig kvinna som var väldigt missnöjd. Över vad? Sitt nyinköpta hasch.

Fick oönskat resultat

Enligt kvinnan själv träffade hon en 31-årig man i ärendet att köpa hasch. Själva köpet verkar ha gått felfritt till. Det var bara det att kvinnan inte fick det lyckliga slut hon önskade.

Den 29-åriga kvinnan misstänker nämligen att mannen ska ha blandat ut hennes nyligen inköpta knark med något annat. Exakt vad haschet ska varit utblandat med har inte framkommit, förutom att de givit "oönskade effekter", rapporterar 24 Malmö.

Begav sig till polisen

De oönskade effekterna blev också orsaken till att kvinnan begav sig till polisen för att göra en anmälan mot mannen. Det slutade med att hon anmälde den 31-åriga langaren för misshandel.

Eftersom att ärendet inte är ett av polisens mest vanliga är det svårt att göra en generell bedömning. Ewa Westford, presstalesperson hos polisen i Malmö, menar att polisen inte kan vägra en anmälan.

– Vi kan inte förhindra någon att göra polisanmälan. Får vi en polisanmälan så tar vi emot den, säger Westford till Nyheter24 och fortsätter:

– Det är ju hur vi prioriterar. Med all sannolikhet kommer den utredningen bli nedlagd innan en förundersökning påbörjats.

Kan bli misstänkt för narkotika

Men att den 29-åriga kvinnan kan bli misstänkt för narkotika bekräftar Westford.

– Men sen kan det ju röra sig om någon som inte är riktigt frisk, därför är det svårt att ge svar på vad som kommer hända just denna kvinna, avslutar Westford till Nyheter24.

Nyheter24 har tidigare skrivit om en man som satt i fängelse i 17 år, för ett brott som hans dubbelgångare begick. Det låter kanske helt galet, men det är sant. Det kan du läsa mer om här.

Har du varit i Malmö?