Kändiseliten intar Grand Hotel för Brilliant Minds-konferensen
Här är gästlistan till Brilliant Minds. - Foto: Fredrik Sandberg TT/TT, Jean-Francois Badias AP/TT, Jordan Strauss AP/TT, Ashlee Rezin AP/TT, Joel C Ryan AP/TT

Här är gästlistan till Brilliant Minds där Greta Thunberg talar

Mellan den 13-15 juni hålls eventet Brilliant Minds i Stockholm. Till eventet kommer kändisar från hela världens hörn – här är några av giganterna.


I veckan flockas kändisarna i huvudstaden Stockholm. Anledningen till det är att den populära konferensen Brilliant Minds hålls på Grand Hotel mellan den 13-15 juni.

Eventet kan ses som ett musik- och tech-konferens och det är inte konstigt med tanke på vilka som står bakom det hela. Nämligen Spotifys grundare Daniel Ek och Avicii's tidigare manager Ash Pournouri.

Grand Hotel är platsen för den uppskattade konferensen. Bildkälla: Bertin Enevåg Ericsono TT/TT

Under eventet kommer en hel del kända människor att tala. Bland annat kommer USA:s förra president Barack Obama och Greta Thunberg dela med sig av sina tankar på det hajpade eventet.

Avslutar med superfest på Slakthusområdet

När alla sagt sitt och kunskapsbankerna känns påfyllda så förflyttar sig festen till Slakthusområdet i Stockholm för en hejdundrande fest.

Festen kallas för "Epic bloc party" och kickar igång redan 21.00 på lördagen och avslutas inte förens 03.00 dagen därpå, skriver Breakit.

Så det kanske är där man kan se Obama svänga de lurviga på småtimmarna. Vem vet?

Gästlistan

Vilka är det då som kommer på konferensen i år? Ja – det är nämligen väldigt svårt att ta reda på det då ingen tycks vilja uttala sig om det. Men det finns några gäster som vi har stenkoll på.

Naomi Campbell, Supermodell, aktivist och skådespelare.

Greta Thunberg, klimataktivist

Barack Obama, tidigare president i USA.

Gwyneth Paltrow, skådespelare och grundare av sajten Goop.

John Kerry, amerikansk politiker och tidigare utrikesminister i USA.

Evan Spiegel, grundaren av Snapchat.

Cardi B, artist.

Joel Kinnaman, skådespelare.

Beatrice Eli, artist.

Diana Von Furstenberg, modedesigner.

Silvana Imam, artist.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du att gå på fest?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.